2024. március 29. - Auguszta

Megjöttek a szerbek

Zarko Sesumnak, az MKB Veszprém szerb kézilabdázójának szülei azonnal Magyarországra utaztak, mikor értesültek fiuk sebesüléséről - jelentette hétfőn több szerb újság.
2009. február 9. hétfő 12:47 - Hírextra
A Blic című lap egy palánkai (Backa Palanka) rokont is megszólaltatott, aki már beszélt telefonon Mila és Steva Sesummal, és tőlük hallotta, hogy Zarko a körülményekhez képest jól van, állapota nem olyan súlyos, mint az első hírek alapján tűnt. Arról, hogy Steva Sesum - amint az a román sajtóban megjelent - több száz fős bosszúállásra toborzott csapattal ment volna Magyarországra, a szerb lapok nem tudnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

balogGY
2009. február 13. 13:49
Tökéletesen igazad van.
Dehát mit is várhatunk egy olyan rendészeti minisztertől, aki már megbukott mint pénzügyminiszter, meg mint államreformért felelős kormánybiztos?
zegiszepes
2009. február 13. 08:46
Sesunra várva.

Igenis közszályon forog,valamikor jön valaki aki megtorol.Ez olyan mint a népmese.A védtelent majd a fehér lovon érkező herceg megvédi és minden szép lesz.
A mese azért szomoru ,mert igaz.A teljesen védtelen magyar társadalom az alkalmatlan bünüldözési és igazságszolgáltatási szervek alkalmatlansága miatt jutott ebbe a helyzetbe.
ocsabika
2009. február 10. 12:40
Nyertél:( Egyébként ezzel is játszottam, hogy turistaként jönnek, és nem hinném, hogy csak Magyarországra, mert a menekülő gyilkosok, illetve aki még ott volt, nagy valószínűséggel olaszország felé vette az irányt. Nyilván nem Enyingen fognak gyilkolászni ész nélkül. Ha bosszút is állnak, akkor is nagyon hosszú szép lassan, szinte észrevehetetlenül fognak szép lassan, egyenként mindenkit kivégezni, akinek ismert az arca. Egy percig sem aggódnék azon, hogy tömegmészárlás lesz
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását