2024. április 23. - Béla

Már Düsseldorfba és Hamburgba is repülhetünk Sármellékről

Hetente két járatot indít a Lufthansa szombattól kezdve Sármellékről. A heti két járat Düsseldorfba és Hamburgba közlekedik menetrend szerint, ezen kívül lesznek charter járatok Frankfurtba is.
2007. április 14. szombat 11:50 - Hírextra
A Lufthansa az év első negyedévében jó ütemben, 8,5 százalékkal növelte jegybevételét az egy évvel korábbi adatokhoz képest.A Sármelléki Fly Balaton repülőtérről szombatonként Düsseldorfba és Hamburgba oda-vissza közlekedik majd a két Canadair Regional Jet típusú repülőgép. A jegyárak Düsseldorfba 13.900 forinttól, Hamburgba 9.900 forinttól kezdődnek. Az utakat budapesti érkezéssel vagy indulással is lehet kombinálni. A Frankfurtba közlekedő charter járatok a Mutsch Ungarn Reisen utazási iroda szervezésében repülnek.

Jó ütemben nőtt a Lufthansa utasainak létszáma az év első negyedében. A társaság járatain repülő 12,3 millió ember 4,6 százalékkal több, mint egy évvel korábban, és 8,5 százalékkal fizettek ki többet a jegyekért. A járatok kihasználtsága 74,5 százalék volt az első negyedévben.

A Lufthansa Cargo szintén növelte eladásait. A légi fuvarozó 427.000 tonnányi rakományt és levelet szállított az első negyedévben, ami éves szinten 4,1 százalékos növekedést jelent. A teherrakomány kihasználtság így 69,1 százalékra emelkedett.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását