2024. március 29. - Auguszta

Jennifer Lopez allűrjei

A finnyás és olykor megalomániás sztár nemrég egy Los Angeles-i lemezstúdiónak nyújtotta be három oldalas igénylistáját. A stúdió vezetője szerint ilyen igényekel legutóbb Michael Jackson kínozta a stúdiót, mikor külön szobát rendeztetett be a majmának.
2007. február 5. hétfő 14:55 - Hírextra
JLO listáján a speciális szögben beállított lámpáktól  - melyek Lopez legszebb vonásainak a stúdiómunkálatok közbeni kihangsúlyozása érdekében kellettek - a rengeteg étel és italig sok mindent tartalmaztak. Más kérdés, hogy a frissen sült kubai kenyérhez, hidegtálakhoz, gyümölcsökhöz, különleges sajtokhoz és több karton ásványvízhez Lopez hozzá sem nyúlt.

"Hat embert kellett felvennünk, hogy felkutassák mindazt, amit J. Lo kért, és mindent a megfelelő helyre rakjanak" - árulta el a stúdió vezetője. "Legalább húsz embernek elég lett volna az az ételmennyiség, amit Jennifer magának kért." 

Már régebben is elhíresült botrányosan nagystílű kéréseivel: egy időben a fehér szín volt a kedvence, és az öltözőjében mindennek fehérnek kellett lennie, a kanapéktól a virágokig, az illatos gyertyáktól a csokoládéig.
Már csak az a kérdés, hogy mennyire tűnik majd szimpatikusnak a nemsokára Amnesty International díjat átvevő JLO az embereknek, vagy a díjat átadó Nobel Békedíjas José Ramos-Hortanak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását