2024. április 25. - Márk

Bonds még nem fut haza

Nem tervezi visszavonulását Barry Bonds, az észak-amerikai profi baseball-liga 43 éves hazafutás (home run) csúcstartója, aki az elmúlt években rekordja mellett doppingbotránya miatt került az érdeklődés középpontjába.
2008. március 20. csütörtök 11:12 - Hírextra
"Nem akarom abbahagyni, minden nap edzek, remélem, nem hiába" - nyilatkozott a veterán sztár, utalva rá, hogy jelenleg még nincsen csapata.

Bonds 1993 óta a San Francico Giants játékosa volt, ám a klub nem hosszabbította meg a tavalyi szezon végén lejárt szerződését, annak ellenére, hogy a sztárjátékos éppen a 2007-es kiírásban adta át a múltnak Hank Aaron home run-rekordját (755).

A játékosra úgy tűnik, nemcsak a Giants, hanem más MLB-csapat sem tart igényt, melynek elsődleges oka doppingbotránya. Bonds a 2003-as THG-ügy kapcsán került gyanúba, miután kiderült, hogy ügyfele volt az addig kimutathatatlan szert is gyártó San Franciscó-i BALCO-laboratóriumnak.

A nyomozás során többször tanúskodó játékos ellen jelenleg is peres eljárás zajlik, miután a vád szerint a 2003-as szövetségi meghallgatásán hazudott, amikor azt állította, hogy tudatosan soha nem használt tiltott teljesítményfokozó szert. Bonds tavaly decemberben ártatlannak vallotta magát a tárgyaláson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását