2024. március 29. - Auguszta

Katolikus foci korrupt kommentátorral

Katolikus honlap részére kommentálja az olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéseket Luciano Moggi, a Juventus csalással és korrupcióval vádolt korábbi főigazgatója. "Senki sem ismeri ki magát jobban az olasz futballban, mint Moggi" - mondta Gianluca Barlie,
2008. január 11. péntek 22:39 - Hírextra
"Minket nem érdekel a múlt, számunkra az a fontos, hogy az oldalunkat olvasó, labdarúgást szerető hívők a lehető legjobb, legpontosabb tájékoztatást kapják."

A 70 éves Moggit a 2006-os németországi világbajnokság előtt kirobbant korrupciós botrány miatt öt évig eltiltották attól, hogy munkát vállaljon az olasz labdarúgásban. Többek között a játékvezető-küldés manipulálásával vádolják és azzal, hogy fenyegetéssel, zsarolással kényszerített játékosokat arra, hogy a Juventushoz szerződjenek.

Moggi és 36 további vádlott ellen a nápolyi bíróság folytat eljárást. Csalás miatt zajlik az egyik vizsgálat, egy másik ügyben a Juventus korábbi főigazgatójának azért kell felelnie, mert 17 társával olyan szervezet létrehozásán fáradozott, amely teljesen befolyása alá vonja az olasz futballt. Ez utóbbi ügyben a vádlottak között található az olasz szövetség volt elnöke, Franco Carraro is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását