2024. április 25. - Márk

A Hooligans gitárosának ordenáré beszólása ríkatta meg Rúzsa Magdit

Hatalmas örömünnep volt, mikor bejelentették, hogy a Helsinkiben tartandó Eurovíziós Dalfesztiválon Rúzsa Magdi képviselheti hazánkat. Könnyeket azonban nem ez csalt Magdi szemébe, hanem hogy a Hooligans gitárosa ocsmányul beszólt neki.
2007. február 26. hétfő 12:10 - Hírextra
A Fonogram idei díjátadó gáláján Rúzsa Magdi lett az év felfedezettje. A díj átvétele során Magdi nem bírt a könnyeivel, mert a Hooloigans gitárosa, Tóth Tibi azt kiabálta be: "Miért nem magyar kapja a díjat? Jugoszláv!"

Jeszenszky Zsolt, az esemény főszervezőjének nyilatkozata diplomatikus volt. "A versenykiírásnak és a díjazás feltételeinek nem kritériuma az állampolgári hovatartozás."

Lukács László, a Tankcsapda frontembere szerint Tóth Tibi be lehetett rúgva, hogy ilyen badarságokat mondott.  "Egyáltalán nem az a mérvadó, hogy Magdi a határtól harminc kilométerre született. A lényeg az, hogy tehetséges énekes. Ugyanúgy magyar ő, mint Tibi vagy én" - nyilatkozta Lukács László a Napi Ásznak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását