2024. április 19. - Emma

A Covidien közgyűlésének időpontjai

A Covidien Ltd. (NYSE: COV; BSX: COV) bejelentette, hogy 2008-as rendes évi részvényesi közgyűlése 2008. március 18-án lesz a Fairmont Hamilton Princess Hotelben a 76 Pitts Bay Road, Hamilton, Bermuda címen, Atlanti idő szerint délelőtt 10:00 órakor.
2007. november 23. péntek 18:31 - Hírextra

Mit kell tudni a Covidien Ltd. cégről?

A Covidien gyógyászati termékek gyártásával foglalkozó nemzetközi vállalat, amely innovatív gyógyászati eljárások kidolgozásával, kiváló klinikai teljesítményekkel törekszik a betegek sikeresebb gyógyításának előmozdítására. A Covidien piacvezető termékek széles választékának gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Termékei között sebészeti eszközöket, energiaellátásos aktív készülékeket, lélegeztető és felügyeleti berendezéseket, betegellátási és -biztonsági termékeket, leképező berendezéseket, gyógyszerészeti termékeket, gyógyászati eszközöket és -kiskereskedelmi cikkeket találunk. A Covidien 2006-ban közel 10 milliárd dolláros forgalmat ért el, 57 országban több mint 43 ezer alkalmazottat foglalkoztatott, termékeit pedig több mint 130 országban forgalmazta. További információkért keresse fel a www.covidien.com weboldalt.

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását