2024. április 24. - György
Top hírek:
 

[1]
Oldalméret:
futkoso
2009-07-20 16:22:42
A kapcsolat.hu - n van a kormány cenzurája. Ugyanakkor az oldal nyitott, de ha valaki nem a baloldali kormányt hirdeti, azonnal törlik. Büntetés 3 nap kizárás a weboldalról, vagy akár törölhetik is. Azt gondolom elég aljsa dolog, ha van egy weboldal, de tilos rosszat írni hülye vezetőkről:
Ime.

Tények, valóságok és tragédiák szellemileg, fizikailag. Kiderül hogy aljas módszerek történtek a kormány-negyed tervezése körül.
A BKV volt -, van - vezérigazgató is elcseszett több millió Frt-ot , stb. .......... ... és az inkorrekt moderátorokat megint csak törölnek, de őket ki és mikor törlik már el innen ?

Új miniszterelnök, új pénzügyminiszter új törvény: ELTÖRÖLTÉK A PORNÓ-ADÓT ! Lehetséges, hogy ezért jelölte magát miniszterelnöknek Bajnai Gordon? Egyedül nem bírt a pornóval és kellett az új pénzügyminiszter is? Mivel az embereknek nem maradt pénzük nyaralni és mégis piros az arcuk, azt gondolom a két fent említett embertől ég a bőr az emberek arcán és nem a napozás hatása. Ég a pofánkról a bőr miniszterelnökünknek köszönhetően!
Kiderült, hogy szegény Gyurcsány Ferencnek sokkal nagyobb keresztet kell cipelnie, mert most a kormány negyed összes szemétségét rákenik. Ha benne volt azért, ha nem akkor is belemártják. A munkatársai hol a fenében vannak? Hol van Lendvai Ildikó, vagy Veress János?
A BKV Vezérigazgató se maradjon le: A BKV kitalált modern jegyleolvasó rendszere rengeteg ötletadó, tanácsadó kifizetésébe került. Milliók vándoroltak el a BKV.-tól. Persze Demszky Gábor szerint nem feleslegesen. Gondolom Demszky-t is régen látta orvos!
Hol tartunk? Ha egy nemzetközi projektet kiírnának, nem Európa, hanem a világ értelmi szintje hol található, biztosan megnyerné Magyarország. Jó lenne a vasárnapi TV 2 - TÉNYEK után szavazni.
40 milliárd Frt.-ot akarnak elvonni a vasúttól is! Miért? A hülye mozdony a hibás, mert sin nélkül nem tud menni, vagy az a jó néhány vasutas aki dolgozni akar? Közlekedési miniszterünk, vagy az új MÁV vezérigazgató is sodródik az árral, ahelyett, hogy tisztességesen ott hagynák a kormányt. Nem lennének sokkal egyenesebb emberek? Vagy ők sem tudják, mi az hogy egyenes? Az Erzsébet hídnál komoly fejlődésnek indult az ország. A főpolgármester egy úszó pancsolót adott át. Kurva nagy fejlődésnek indult a főváros! Szóval merre tart Magyarország ?

Természetesen törölték azonnal. 5 moderátor mint testőr figyeli nehogy szó érje a "házat"!
[1]
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását