2024. április 20. - Tivadar
Top hírek:
 

[1]
Oldalméret:
aldo
2010-01-11 16:56:14
gulyása!
Tiszteld azt a több millió magyart legalább, akik egyik napról a másikra idegen állam polgárai lettek, akiket kisemmiztek, mert magyarok, elvették házaikat, földjeiket, vagy éppen legyilkolták őket. Tiszteld azokat, akik 20010-ben közterületen nem beszélhetik az ott élő őseik nyelvét, mert 5000eurós büntetés jár érte!
Tiszteld azt a több százezer magyar nemzetiségű embert, akiket származásuk miatt meghurcoltak, vagy éppen hivatalosan is új országuk másodrendű állampolgárai lettek(Csehország és Szlovákia).
ezek az egyszerű emberek talán ugyanúgy megérdemlik, hogy emlékművük legyen, ahogy a II.vh zsidó áldozatai. Ne tagadd meg tőlük ezt pusztán politikai és eszmei demagógiából...
aldo
2010-01-11 16:51:20
Sőt, a bíróság kimondta, hogy a Magyar Gárda a társadalom számára hasznos feladatokat is ellátott.
az mszp-ről ez nem mondható el:)
aldo
2010-01-11 16:49:47
a Magyar Gárda egyesület lett feloszlatva, nem a Magyar Gárda mozgalom. Jogilag a kettő nem volt ugyanaz, ezt a bíróság is kimondta. De ha nem lenne elég a diktatúrán edzett agyatoknak, akkor említsük meg, hogy Új Magyar Gárda néven alakult egy jogilag a Magyar Gárdától független mozgalom, így arra a bírósági döntés semmilyen formában nem vonatkozik.
Igen, ez jogi kiskapuk kihasznűálása, nade az mszp-szdsz ugyanezt csinálja minden nap minden ügyben.
Az Új Magyar Gárda (és a régi) tagjai törvényt, jogszabályt nem sértettek, ellentétben a különböző baloldali ifjúsági és szocialista szervezetekkel.
Emésszétek meg ezt, a demokrácia már csak ilyen:)
aser
2009-08-30 23:31:04
Jó lenne,ha a nyilasgárdák tudomásul vennék,a feloszlatásukat.
heimsharp
2009-06-02 09:59:09
Hallgattam ma reggel ezt a morvai krisztinát, még van magyarországon olyan ember aki erre a nőre szavazna?Mint akit felhuztak ember nem jut szohoz töle, őssze- vissza hord mindent talán maga sem tudja mit beszél
gulyása
2008-01-26 10:54:18
A fidesz megint úgy határolódik el valamitől, és valakiktől, hogy ugyanakkor maga mellett tudhassa őket. Eklatáns példa erre a győri fidesz hangzatos kirohanása Szabó János - mellesleg füzesabonyi illetőségű - exhonvédelmi miniszter ellen, hogy aztán a közgyűlésben úgy szavazzanak a ügyről a Gárda nevének említése nélkül, hogy a gárdisták dörgő tapsvihara köszönhesse meg a kvázi kiállást mellettük.
Az uszoda helyett irredenta emlékművet állító, turulszobrot, és - tiszta röhej - műpatakot álmodó abonyi polgármester eljárása pedig lényegében azt jelenti, a fidesznek semmi ellenérzése nincs a neonáci gárda léte, és rettenetes időket megidéző grasszálásaik ellen. Nem valószínü, hogy a vérellátás megoldását, vagy a parlagfű kiirtását várják tőlük azok, akik lényegében segítik tagtoborzó országjárásukat.
A weimarizálódás pedig köztársasági elnöki, ügyészségi, bírósági, meg persze fidesz-segédlettel megállíthatatlannak tűnő módon folyik tovább. Füzesabonyban is, Győrben is ,és az egész országban. A dolgok mai állása szerint az látszik, hogy még most sem bűnhődte meg "e nép a műltat, s jövendőt."
Önsorsrontásban - Rejtő szavaival - olimpikonok lehetnénk.
[1]
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását