2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Új magyar vígjáték érkezik

Kevesebb mint egy hónap van hátra az év leghazudósabb vígjátékának bemutatójáig. A Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével érkező Seveled legújabb előzeteséből újabb részletek derülnek ki a komédia fordulatairól. Orosz Dénes filmjét december 5-től vetítik a mozikban.
2019. november 7. csütörtök 13:09 - HírExtra


Izgalomban, humorban és romantikában nem lesz hiány az év leghazudozósabb vígjátékában. A Seveled előzetesében megismerhetjük a saját hazugságaiba gabalyodó Gergőt (Mészáros Béla), aki beteg édesanyja (Básti Juli) megnyugtatására kezd ál-kapcsolatba szomszédjával, a várandós Sacival (Tenki Réka). Hogy mi jön ezután? December 5-én kiderül a mozikban.

A főszereplők mellett számos neves színművészt láthatunk a film új ajánlójában: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is feltűnnek a trailerben.

A Seveled új előzetese a mai naptól érhető el online és a mozikban. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült vígjátékot december 5-től vetítik az InterCom forgalmazásában.
Forrás: acg
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását