2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Amiről az MSZP szerint Orbán hallgat

Orbán Viktor nem beszélt arról, hogy kormánya gazdaság- és társadalompolitikájának következményeként, a magyar dolgozóknak jut a legkevesebb bér a visegrádi országok közül, és ha ez nem változik 2020-ban a bérből és fizetésből élők havi járandósága éri majd a legkevesebbet az Európai Unióban - írja az MSZP közleményében.
2019. szeptember 30. hétfő 11:11 - HírExtra
Az MSZP közleménye: 


"Vasutasok, rendőrök, tűzoltók, pedagógusok, egészségügyi, szociális és hivatali dolgozók, a versenyszféra dolgozói mind egy emberként követelik a tisztességes bért, a normális munkakörülményeket, de a Fidesz sunnyog, hallgat, mellébeszél, hazudozik.

Nem beszélt arról a Fidesz elnöke, hogy mindeközben súlyosan korlátozzák a dolgozói érdekképviseletek, a szakszervezetek jogait, lábbal tiporják a sztrájkhoz való jogot, rabszolgatörvénnyel nyomorítják az embereket, és ellehetetlenítették a béren kívüli juttatások rendszerét, a cafeteriat.

Nem volt arról egy szava sem Orbánnak, hogy a nyugdíjasok sem járnak jobban a Fidesz rendszerével. Ugyanis, aki ma nyugdíjas lesz, az rálép a lassú elszegényedés útjára, pedig a megoldást az asztalra tettük: a nyugdíjemelésnél vegyék figyelembe a fizetések növekedését is.

Kilenc év után ezt bírta összehozni a Fidesz. Ennyit gondol a dolgozó emberekről, ennyit ér nekik a magyar családok boldogulása, a nyugdíjasok megélhetése.

A handabandázás kora lassan lejár. Ahogy Salvini megbukott Olaszországban, úgy bukott most meg a Fidesz populista testvérpártja Ausztriában is.

2019. október 13-án mi is üzenhetünk az Orbán-rezsimnek: szabad városokból újjá fogjuk építeni a szabad, európai Magyarországot."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását