2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: nem történt béremelés az egészségügyben

Az Orbán-kormány ismét úgy emelt az egészségügyi dolgozók bérén, hogy a legtöbbjüknek a hónap végén ugyanannyi pénz kerül a számlájára, mint az emelés előtt - írja közleményében az MSZP.
2019. szeptember 7. szombat 15:35 - HírExtra
 


 "Nem először alázzák meg őket így, hiszen 2017 decemberében is ugyanezt játszották el. A trükk, az átverés a régi, csak a korábbi illuzionistát Kásler Miklósra cserélték" - jegyzi meg a párt.

"A Fidesz csak a sajtóban tud fizetést emelni, mert a valóságban az orvosok és a szakdolgozók nagy részének semmi se jutott. Nem az anyagi helyzetükön akartak javítani, hanem csak a statisztikán. Az emelés papíron jól mutat, de a valóságban semmit sem ér pont, mint Kásler miniszter szava.

Persze azért Orbán nem mindenkivel bánik így, hiszen Kásler Miklós a miniszteri kinevezése után három hónappal 61%-os fizetésemelést kapott, nem csak papíron.

Az orvosoknak és a szakdolgozóknak erkölcsi és anyagi megbecsülésre van szükségük, ezért meg kell emelni az egészségügy költségvetését és tisztességes béreket kell biztosítani a dolgozóknak" - írja közleményében az MSZP.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását