2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Épül a tábor Körmenden

Megkezdték az ideiglenes migrációs befogadóállomás építését Körmenden a helyi rendészeti szakközépiskola területén kedd délelőtt - erősítette meg az MTI értesülését Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
2016. március 1. kedd 12:12 - HírExtra

    Tájékoztatása szerint összesen 56 darab ötszemélyes fűthető sátrat állítanak fel a katasztrófavédelem munkatársai, az ideiglenes tábor építésével az időjárástól függően várhatóan még a nap folyamán végeznek.

    A körmendi ideiglenes migrációs befogadóállomásról Bebes István (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI-nek hétfőn elmondta, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal illetékesei rendkívüli testületi ülésen tájékoztatták az önkormányzati képviselőket a tervezett lépésekről.

    Körmend mellett Szentgotthárdon tervezik háromszáz ember befogadására alkalmas ideiglenes migrációs befogadóállomás létesítését, közvetlenül a magyar-osztrák határ mellett. Huszár Gábor (Fidesz-KDNP) polgármester hétfőn még nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy mikor kezdik építeni a tábort.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását