2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Valentin-napi teniszverseny

A művész-sportoló válogatott nyerte a 16. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelynek szombaton a Tabáni Tenisz Center adott otthont.
2014. február 15. szombat 20:06 - HírExtra
Az idén megújuló budai teniszközpontban ezúttal is a politikusok, az újságírók, a sztármenedzserek, valamint a művészek-sportolók nyolc-nyolc párosból álló csapata mérte össze erejét. A rendezvény most is a "Szeressük egymást, gyerekek!" mottó jegyében zajlott.

A Hajas László mesterfodrász vezette művész-sportoló válogatott mindhárom ellenfelét legyőzte, s 2011 után sikerült ismét az élen végeznie. A győztes csapat színeiben többek között olyan neves egyéniségek forgatták a teniszütőt, mint Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára; Nébald György, a Bp. Honvéd társadalmi elnöke - mindketten olimpiai bajnok kardvívók -; Balogh Gábor kétszeres világbajnok öttusázó, miniszterelnöki főtanácsadó; valamint Sebők Vilmos korábbi válogatott labdarúgó.

A művészek-sportolók mögött az újságírók szerezték meg a második helyet. A Stumpf István alkotmánybíró, Pintér Sándor belügyminiszter és Fazakas Szabolcs volt európai parlamenti képviselő fémjelezte, - s a Roland Garros-győztes Temesvári Andreával megerősített - címvédő politikusoknak ezúttal be kellett érniük a harmadik hellyel, míg a sztármenedzsereknek csak a negyedik hely jutott.

A rendezvény idén is non-profit jellegű volt, a szervezők a bevételből az Afrikai-Magyar Egyesületet támogatják
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását