2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

VV Alekosz műsort kap

Benkő Dániel után Alekosznak is segít feleséget találni az RTL Klub.
2011. március 18. péntek 16:34 - HírExtra
A Való Világ nőcsábászának már többször sikerült bebizonyítania a gyengébbik nem tagjai közül talán nincs is olyan, akinél ne próbálkozna, és akár sikerrel, akár kudarccal jár a kitűzött feladat, Alekosz soha nem adja fel! Addig keres, amíg meg nem találja az Igazit!

A villa okostojása szerelmet vallott már Giginek (21), férjétől akarta elcsábítani Ginát (29), belehabarodott Anikóba (22), Évához fűződő románca pedig egyelőre csak plátói, de titkon már a legnagyszerűbb nőnek nevezte, akivel valaha találkozott, sőt, azt is állította: el tudná képzelni, hogy a törtetőtől legyen gyereke.
A rajongók már jól ismerik Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is

Alekosz Lilunak is udvarolt egy kicsit, sőt az iskolahét alatt még a Villa nála jóval idősebb illemtanárnőjénél is bepróbálkozott.

A tökéletes feleség megtalálásában pedig hamarosan az RTL Klub is segítséget nyújt neki. Információink szerint ugyanis a Villa okostojásával egy feleségkereső műsort terveznek. A hölgyek pedig nem kapnak zsákbamacskát, hiszen a Villában töltött majd' fél év alatt alaposan megismerhették már Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is, ami valljuk be, szinte kielégíthetetlen. Vagyis a hölgyeknek fel kell majd kötni a szoknyájukat, ha valóban meg akarják szerezni maguknak a Villa görög istenét.

A hamarosan induló valóságshow-ban segítsége is lesz a válogatásban Alekosznak. Méghozzá Villabeli jó barátja, Olivér személyében, aki kíméletlen kritikáival valószínűleg nem lesz könyörületes a hölgyekhez.

Alekosz édesanyja szerint azonban fiának semmi szüksége arra, hogy így találjon magának feleséget, Vája úgy gondolja, hogy amint fia kiteszi a lábát a Villából, dögleni fognak utána a csajok.

- Biztos vagyok abban, hogy a Való Világ által szerzett ismertség a szerelmet is meghozza neki. Az én fiamért odáig vannak a nők, bőven lesz miből válogatnia. Persze kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen műsor tud-e majd segíteni neki, de úgyis ő maga dönt arról, hogy szeretne-e valakit feleségül venni vagy nem – mondta a Blikknek az édesanya, aki azt is elárulta, nagyon szerencsés az a hölgy, aki fia választottja lesz.

- Itt van a saját lakrésze, akár már hozhatná is haza azt az asszonyt. Ha szerelmes Alekosz, választottját a tenyerén hordozza, így volt ez korábban Tündével is. De persze ő is elvárja a másik féltől ugyanezt. Szerintem egy olyan határozott nőre lenne szüksége, mint Éva. Aki olykor helyre teszi, de akit ő maga is tud irányítani. A kinézetét tekintve a fiam a csinos, természetes hölgyeket szereti, Éva ebben is tökéletes. Én, bevallom, már nagyon örülnék, ha megnősülne, mert rettentően vágyom egy unokára – tette hozzá Vája.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását