2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Földönkívüli invázió a mozikban

A földönkívüliek sikeresen ostromolták a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztárait: A Föld inváziója - Csata: Los Angeles című film 36 millió dolláros (több mint 7 milliárd forintos) bevétellel hódította meg a kasszasikerlista csúcsát.
2011. március 14. hétfő 14:47 - HírExtra
A nyugati parti metropoliszt védelmező amerikai tengerészgyalogosok története két új filmet is maga mögé utasított: A lány és a farkas című thrillert és a Disney nem túl fényesen szereplő új animációját, az Anyát a Marsra című alkotást. A Föld inváziója magyar premierjére csütörtökig kell várni.

A film világszerte jól szerepelt: az Észak-Amerikán kívüli 16,7 millió dolláros (3,3 milliárd forintos) bevétellel együtt összesen csaknem 53 milliót (10,3 milliárd forintot) hozott a hétvégén, amit a filmet forgalmazó Sony Pictures nagyszerű eredménynek tart.

A múlt heti győztes, a Rango 23 millió dollárral (4,5 millió forinttal) a második helyen végzett, két hét alatt összesen 67 millió dollárt söpörve be az észak-amerikai mozikban. A negyedik helyet a Sorsügynökség szerezte meg, amelyre a premiert követő második hétvégén 11,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását