2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bodrogi Gyula óvszert vásárolt!

Bodrogi Gyula nem bánja, hogy az ismertebb szerepei közül nem csak a Süsüre és a Lindára emlékeznek az emberek. A Nemzet Színésze büszkén gondol vissza kínosabb szerepeire is.
2010. szeptember 21. kedd 13:52 - HírExtra
A hetvenhat éves színész a mai napig nagyon aktív: a következő színházi szezonban nyolc darabban fog játszani, de a munkái mellett azért bőven marad ideje a családra és a barátokra is. A színész legenda szeret nosztalgiázni, ennek kapcsán mesélte el egyik vicces szerepét, ahol egy kínos szituációt kellett eljátszania.

"Ez egy klasszikus kabaré jelenet volt... Sok mindenkivel előfordul, ha az ember valahová elmegy, és valami olyasmit kell kérni, amit szégyell, és nagyon-nagyon szolidan, súgva próbálja meg az eladónőnek elmondani, hogy szeretne gumióvszert venni. Erre a tapintatlan patikus nő elkezd kiabálni, hogy hol találja a kotont?! Ettől pedig annak az embernek, akit én játszottam, pokoljárás lett az élete!" – mesélte nevetve Bodrogi Gyula a TabuTv videójában.

"Természetesen az én életemben is előfordult már hasonló kínos szituáció. Ilyesmi mindenkinek van, csak oda kell figyelni!" – tudtuk meg a színésztől, akit az óvszeres sztori ellenére, mai napig elsősorban Süsü figurájáról ismerik meg.

"Egyszer egy kislány tőlem olyan két méterre állt, én beszélgettem valakivel, a kislány pedig odajött, és azt mondta, hogy: Te vagy a Süsü! Én meg mondtam, hogy igen, aztán pedig elénekeltük együtt a nótát, mert tudta."

Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását