2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Monique Covet hátulról is imádja 18+!

Monique Covet, a szőke pornószínésznő a nagy visszatérésére készül! Interjúnkban őszintén beszél családról, karrierről, szerelemről. Természetesen a sikamlós bujaság sem maradhat el. Figyelem: szókimondó szövegek! 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!
2010. április 28. szerda 07:59 - Győry S. József
Mivel foglalkozol mostanság, hogy érzed magad?

Köszi szépen, nagyon jól érzem magam. Külföldön vagyok kilencven százalékban, viszont úgy döntöttem, hogy visszamegyek filmezni: két hét múlva kezdődik a forgatás. A volt producerem, Bill Rice keresett fel, és éltem a lehetőséggel, vele fogok forgatni. Ez egy nagyobb film lesz, hiszen Bill az egyik legjobb producer a világon.

Van olyan korábbi jeleneted, amire szívesen emlékszel vissza?

Ez eléggé fogas kérdés, volt sok olyan amire tényleg szívesen gondolok vissza, és voltak olyanok is, amelyekre kevésbé. A kedvenc jelenet azért összetett kérdés, mert függ a produkció jellegétől, valamint az ember habitusától, azaz hogy mitől kedvenc neki egy jelenet. Csak maga a szex miatt egy jelenet nem lehet kedvenc, hiszen ez egy bonyolultan megrendezett dugás.

Az eleje lehet hogy nagyon jó, de ha az embernek egyszerre kell figyelnie a kamerára az akcióra, az utasításokra, akkor már egy kicsit nehezebb a dolog. Én az olyan jelenetekre emlékszem vissza, amelyek kicsit extrémebbek voltak a megszokottnál, azaz nyújtott egy bizonyos pluszt. Nagyon fontos még a díszlet, a kosztümök, és természetesen a pasik, csajok. Amin most dolgozni fogunk, az minőségi, nívós alkotás lesz.

Hogyan befolyásolja a szakmád a magánéletedet?

Volt olyan időszakom, amikor választani kellett a munka, és a magánélet között. Én a filmet választottam. Túl korainak tartottam azt, hogy egész nap otthon üljek, és gyereket neveljek.

Még mindig korainak tartod?

Volt egy-két rossz film az életemben. Előfordult, hogy én tehettem róla, és megesett az is, hogy az élet szólt közbe. volt egy komoly lovas balesetem, előtte egy autóbalesetem, volt egy kapcsolatom is ami az elején a munkával igen összefüggött: próbáltam eltűnni a nyilvánosság elől, és ennek meg is volt az eredménye. Nagyon lefogytam, mindössze 38 kilóra. Időbe tellett megtalálnom önmagamat. Azóta a rosszul sikerült kapcsolat óta tudatosan menekülök a szerelem elől. Egyszer éreztem azóta, hogy „szíven szúrt” egy illető, de két napon belül országot, és várost cseréltem.

Azok a családi példák, amit a nagymamáink állítottak fel már nagyon régen nem mérvadóak. A családommal is elég rossz volt a kapcsolatom, főként apukámmal nem beszélek, a nevemet is átírattam. Én nagyon szeretnék egy gyereket, és majd egy férjet is, de csak akkor, amikor már érzem azt a pluszt, ami ehhez elengedhetetlen.

Egy gyereket csak akkor lehet vállalni, hogy biztosítani tudja a jövőjét, máskülönben nem szabad. Nagyon későn érő típus vagyok, még mindig nem érzem azt, hogy megértem volna erre.  Olyan nő vagyok, akik magánéletben is sokkal szexuálisabb, mint az átlag. De a sokszor említett plusz ehhez is jó ha van, amíg eljutunk a testiséghez. Mondjuk egy idegen ország idegen városában egy ismeretlen férfi egy étterem mosdójában... ( Nevet.)

Milyen a viszonyod a pornós pasikkal? Talán érthetően ebben a műfajban mindig a hölgyek kerülnek a rivaldafénybe, a srácok meg azért vannak ott, mert nélkülük nem megy.

Telesen jó kapcsolatunk van egymással. Volt arra eset, amikor valamelyik partnerem nem volt szimpatikus. A producernek is az az érdeke, hogy a szereplők szimpatikusak legyenek egymás számára, hiszen természetesen a filmen nagyon jól látható, hogy van-e valamilyen ellentét, unszimpátia a két szereplő között. Előszokott fordulni, hogy közösen elmegyünk szórakozni, beülünk együtt valahova.

Minden szakmában, így gondolom nálatok a HírExtránál is vannak szimpatikus kollégák, akikkel tartjátok a kapcsolatot. Nálunk is így van, hiszen a mi szakmánkban a hangulat igen családias. Ez egy nagyon szűk kör, pont olyan mint a normál filmipar, vagy a zenészvilág. Mivel állandóan úton vagyunk, az egész világon vannak barátaink. Tartjuk a kapcsolatot telefonon, interneten keresztül, és nem is hiszem hogy a szakmában lennének komolyabb viták.

Kivel vagy a legjobb baráti kapcsolatban?

Leginkább fiúkkal. ( Kuncog.) Én alapvetően egy szabad madár vagyok, össze-vissza járok a világban. Egy kicsit fiúsabb vagyok, a legjobb barátom is egy transzvesztita. Tudjuk egymás sminkjeit használni, még egy-két ruhánk is passzol, igaz, ő nagyobb darab, mint én.

Elengedhetetlen kérdés, úgy érzem. Mi a kedvenc pózod?

Ez is egy nehéz kérdés, én azt tudom, hogy hogyan tudok a legjobban elmenni. Nekem a beleülős, lovaglós póz a kedvencem. Persze ez a férfitól függ, hiszen mindegyiknek más a mérete, illetve a makkjának a nagysága. Az is fontos, hogy mindenkinek másként görbül a pénisze.

Ettől a görbüléstől nagyon sok minden függ, hiszen én szeretem hátulról is. Vagy is a „spoon”, vagyis a kanál póz, amiben nagyon jól lehet érezni a másikat. A beleülésnek is rengeteg verziója van. Ha valaki beteszi nekem hátulról és úgy görbül ahogy nem kéne, az olyan, mintha ki is akarna jönni belőlem. Ilyen akcióktól általában csillagokat látok.

Szexuális téren mi volt a legextrémebb dolog, amiben részed volt?

Igazából nem is tudom. Neked mi az extrém?

Ezt inkább most hagyjuk, majd máskor elmesélem. Arra lennék kíváncsi, hogy mi az a póz, kellék, hely, vagy bármi, ami neked megadta a már említett pluszt? Vagy esetleg ami olyan bizarr, amit már nem mertél bevállalni.

Ami nekem nem tetszik, azt nem csinálom meg. Nekem igen kevés tabu létezik szexuális téren. Ha két-három ember szimpatikus egymásnak, akkor bármi megengedett. Ami engem sohasem izgatna fel, az az állatokkal folytatott szex, amit egy undorító, beteg dolognak tartok. Az más, ha egy kiskutya, vagy egy helyes kiscica nyalogat a nyelvével…mármint nem ott lent, az arcomra gondoltam! (Hosszan nevet.) Az ilyesmi tehát tabu a számomra.

Egyszer azonban volt egy olyan eset, amikor egy óriáskígyóval fotózkodtam: van egy olyan kép, ahol nyújtogatja a nyelvét, és én is nyelvezek vele. Ez elég erotikus volt, de ez megint más. Minden állat számomra tabu.

Ha egyszer majd végéhez ér a karriered, mivel szeretnél foglalkozni?

Sokat gondolkodtam már ezen a kérdésen. Az iskolában kereskedelmet és táplálkozástudományt tanultam, ez a két szakma nagyon foglalkoztat. Mindenképpen a tengerpart mellett szeretnék élni, ahol szívem szerint egy éttermet nyitnék. A szépségipar is közel áll azért hozzám, de szívesen adnék segítséget másoknak, szexuál-pszichiáterként.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását