2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Így fogyasztunk mi

Napjaink fogyasztói társadalmának karakteres vonásait, előnyös és árnyoldalait, humoros, groteszk vagy megdöbbentő jellegzetességeit bemutató fotókat várnak az Így fogyasztunk mi című országos fogyasztóvédelmi fotópályázatra és kiállításra.
2009. október 17. szombat 12:21 - HírExtra
A szervezők elsősorban arra kíváncsiak, hogyan látják a profi és amatőr fotósok napjaink fogyasztói kultúráját - vásárláskor az alkotók elsősorban az egyént vagy a fogyasztó tömeget látják-e. A pályázattal szeretnék felhívni a figyelmet a mindennapi fogyasztóvédelemre, legyen szó vásárlásról vagy reklamációról.

A jelentkezési lapot és a fekete-fehér vagy színes pályaműveket november 15-ig kell beküldeni postán és elektronikus úton is. Minden versenyző legfeljebb öt képpel vagy egy maximum öt fotóból álló sorozattal nevezhet. A beérkezett műveket a kiírók, a sajtó és a szakma képviselőiből álló három tagú szakmai zsűri értékeli. Az első három helyezett, a közönség- és különdíjas alkotás komoly pénznyereményben részesül, amelyek ünnepélyes átadására a pályaművekből rendezett kiállítás megnyitóján, december 14-én kerül sor. Itt a közönség is megismerkedhet a legérdekesebb, legegyedibb képekkel - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A fogyasztóvédelmi fotópályázat részleteit, a jelentkezés feltételeit és a jelentkezési lapot az érdeklődők megtekinthetik a szervezetek honlapjain (www.nfh.hu és www.fome.hu).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását