2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az MSZP fideszes korrupciót orront?

Az MSZP szerint kedd estig kiderül, hány száz millió forint vándorolt a fideszes önkormányzati többségi tulajdonban lévő gazdasági társaságok vezetőinek zsebébe.
2009. szeptember 15. kedd 20:50 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden az MTI-vel közölte: estig kiderül, "milyen vagyonokkal jutalmazták barátaikat a Fideszes elvtársak".

Mint mondta, remélik, hogy a Fidesz vezetése alatt álló önkormányzatok nem fognak obstruálni, végrehajtják a rendelkezést, és nyilvánosságra hozzák társaságaik vezetőinek javadalmaz­­­­ását.­­­­­­­­­­­­­

A kormánypárt szóvivője szerint a Fidesz azt hiszi, hogy agyon lehet hallgatni a kényes kérdéseket.

"Ha hallgat, akkor elfelejtjük, hogyan pumpálja ki a fideszes pénzszivattyú a közpénzeket a vidéki önkormányzatok kasszájából" - fogalmazott.

Nyakó István hozzátette: kedd este a Fidesz azonban nyugodtan hátradőlhet, nem kell megszólalnia, a tények fognak helyette beszélni.

A vonatkozó kormányrendelet szerint szeptember 15-ig kell valamennyi, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vagyoni körébe tartozó gazdasági társaságnak, azok többségi tulajdonába tartozó társaságnak, illetve az önkormányzati tulajdonú társaságoknak közzétenniük a köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló rendeletben meghatározott adatokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kbandyka
2009. szeptember 15. 21:47
áááá a fideszes önkormányzatoknál ilyen nincs és nem is lehet.... hiszen ők olyan becsületesek, minimál bérért teszik, végzik szinte társadalmi munkában a dolgukat..... bezzeg az mszpések!! a petike is megmondta ez felháborító........
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását