2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Manipulált videó miatt ment tönkre a libatenyésztés

Manipulálták a svéd televízióban bemutatott "rejtett kamerás" filmet, amelyben egy állítólagos libatelepen mutattak be állatkínzást - ismerteti a szombati Bors.
2009. augusztus 1. szombat 09:39 - HírExtra
A napilap cikke szerint erre a megállapításra jutottak az ügyben nyomozó kiskunhalasi rendőrök, így az ügyészség várhatóan a jövő héten bűncselekmény hiányában megszűnteti a büntetőeljárást.

A filmkockákon az volt látható, hogy az állatok a tolltépés során szörnyű sérüléseket szenvedtek. A riport szerint véresre tépték a szárnyasokat,a sérüléseket pedig varrótűvel "foltozták be". A Fehérkereszt Állatvédő Liga ezt követően tett feljelentést a svéd televízió, valamint Per Hermanrund újságíró ellen.

A kiskunhalasi ügyészség azt kutatta, történt-e libatelepeken állatkínzás. Három helyszín volt azonosítható a film alapján: a harkakötönyi, a csólyospálosi és a kiskunmajsai libatelep.

Kiderült, ezek közül csak Csólyospáloson végeztek tépést, de nem a filmen látható, hanem hagyományos, szakszerű módszerrel - ismerteti a Bors.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását