2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Döbbenetes képsorok! Visszakapaszkodott a száguldó motorra!

Ezzel akár motorshow-kon is felléphetne – Raffaele de Rosa olyat mutatott a hétvégi Mugellói MotoGP futamon, amit kevesek tudnak. Elképesztő képek, bámulatos megmeneküléssel!
2009. június 3. szerda 14:10 - HírExtra
Elképesztő képeknek lehettek szemtanúi a gyorsasági motoros világbajnokság hétvégi, olasz nagydíjának időmérőjét szemmel követő nézők. A 250 köbcentis kategóriában motorozó olasz Raffale de Rosa az év mentését mutatta be, amikor százötven kilométer per órás sebességnél kis híján ledobatta magát a gépéről. Végül azonban elképesztő kunszttal sikerült megmenekülnie, bár kis híján múlt a csúnya bukás.

Raffaele de Rosa mindössze 22 éves, 69 futamon indult a 250 köbcentis géposztályban a vébén, egy első rajtkockát szerzett eddig, győzelme még nincs. Ha azonban hozzátesszük, hogy a jelenlegi szezonban ötödik helyen áll a pontversenyben, bizony megállapíthatjuk, hogy nem jött rosszul neki a bravúr, azaz hogy nem törte össze magát, s gépét a szezon kellős közepén…
Forrás: HírExtra/motogp.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását