2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Döbbenetes! Rubint Réka nem szereti!

Szeretné Rubint Réka elérni, ha nemcsak ő, hanem minden fiatal lány átlátna az agyon retusált képeken, s végre megértenék, hogy ezekre az irreális ideálokra lehetetlenség hasonlítani. A természetességet sokkal fontosabbnak tartja, ezért sem engedi, hogy az ő képeihez bárki is hozzányúlhasson.
2009. május 27. szerda 11:49 - HírExtra
Rubint Réka átlát a címlaplányokon, tudja, hogy semmit sem szabad elhinni a címlapoknak, mert ott csak a kiretusált lányok köszönnek vissza ránk. Ezért sem hagyja, hogy az ő képeihez bárki is hozzányúljon. Elítéli, hogy egy olyan képet közvetítenek az olvasók felé, ami egyáltalán nem igaz.

A legnagyobb baj az, hogy a hétköznapi emberek, nők, aki egy csöppet sem látnak bele ebbe a világba teljesen elhiszik, hogy amit, akit látnak, az teljesen úgy néz ki, ezért megpróbálnak ők is olyan tökéletesek lenni. Igen ám, de azok a képek elérhetetlenek, mert azok a kiretusált fotók már a tökéletességen is túl mutatnak.

- Rengeteg címlaplány annyira túl van retusálva, hogy a valósághoz semmilyen szinten nincsen köze, sem súlyban, sem külsőben. - mondta a Tabu Tv-nek adott interjújában Rubint Réka.

Neki sokkal fontosabb a hitelesség és az, hogy mindig olyan formában lássák őt az emberek, amilyen valójában. A hibáival, és az előnyeivel együtt. Fontosnak tartja, hogy a fiatal lányok előtt legyen egy természetes szépségideál, egy cél, amiért küzdhetnek. Az irreális vágyakat sosem lehet elérni, s ezt kéne mindenkinek megtanulnia. Hiszen a túlságosan kiretusált fotókra nem lehet hasonlítani, hiszen eleve az ilyen képeken sokszor magát az embert sem lehet felismerni. Ezek nemcsak testi problémákhoz vezethetnek, hanem lelkiekhez is.

- Mindig magunknak akarjunk megfelelni és ne másnak, és ne a hazug címlapoknak. - tanácsolta Réka. A sport nagyasszonya a Tabu Tv-nek elmondta, maga is minden fotózásánál alapvetően kiköti, hogy nem nyúlhatnak hozzá a képeihez, mert ha vannak is hibák a testén, azok is hozzá tartoznak. Úgy érzi, hogy így tudja csak elérni, hogy bízzanak benne, és nem akar csalódást okozni a követőinek.

Elmesélte, hogy a sportot nemcsak az ő életében tartja fontosnak, hanem a gyerekeiében is. A kis Lara lovagol, úszik, és ritmikus gimnasztikázik, a kis Norbi pedig szintén úszik.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását