2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Übergagyi! A távgyógyító válaszol - Tihanyi Tamás visszavág!

Tudják, mi az a szenzibil? Most kiderül! Magyarország legprofibb távgyógyító-spiritisztával, Vágó István legnagyobb ellenfelével, magával ez élő energiacirkularitással, Tihanyi Tamással beszélgettünk.
2009. május 13. szerda 13:19 - Gedei Szilárd
Tihanyi Tamás egy távgyógyító. Vagy ha úgy tetszik spiritiszta. Gyógyít és oktat saját iskolájában (természetesen jó pénzért), illetve a überkulturális, minőségi műsorairól híres Budapest Televízióban vezeti saját műsorát, melyben egy mosógépekéhez hasonló rézbevonatú fűtőszállal hadonászik, és faviccek kíséretében „energetizál”.

A HírExtra kíváncsi volt rá, hogy vajon melyik háztartási boltban lehet kapni ezt a vérciki eszközt, hát megkerestük Tihanyit. S miközben megtisztelt minket energiáival azt is elárulta, hogy hogyan gondolja ezt az egész távgyógyítósdit. Elöljáróban csak annyit: nagyon is komolyan…


Hogyan, és főképp miért lesz valakiből távgyógyító?

Nagyjából tizenöt éve a párom elvitt egy iskolába, ahol már az első nap megéreztem, hogy van tehetségem ehhez a dologhoz. Ezután néhány évig képeztem magam, majd eljött az idő, amikor már magamtól mentek a dolgok, most pedig már én tanítok másokat…

…a saját iskolájában.

Igen, ez egy hivatalos intézmény, a munkaügyi hivatal által akkreditált iskola, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk.

Nem lehetett egyszerű eljutni idáig. Mikor jött rá arra, hogy „más”, mint az átlagember?

Ez a gyakorlat közben alakult ki, minél tovább csináltam, annál jobban előjött belőlem, persze először évekig csak mások módszerével dolgoztam, utána viszont kifejlesztettem a sajátjaimat is. Ez olyan dolog, mint a festészet: vannak nagyon jó festők, de igazán tehetségesek nagyon kevesen vannak.

Amíg a festők a legtöbbször ecsettel dolgoznak, addig a Budapest Televízióban futó műsorában Ön egy a mosógépekéhez hasonló fűtőszál-szerű eszközzel a kezében tűnik fel. Mi ez a tárgy, és mire jó?

Ezt az eszközt úgy hívják, hogy szenzibil. Amikor használom ezt az érzékelőt, akkor lényegében ráhangolódok a telefonvonal másik végén váró ügyfélre. Ahogy rákapcsolódok, a testemben egy energiakör jön létre, amiben benne van ez a szenzibil is. Végső soron mindent az agyammal érzékelek, ez az eszköz pedig kimutatja az eredményt.

Egy ilyen eszközt hol lehet beszerezni (a mosógépalkatrészeket árusító üzleten kívül)?

Ezt külön csináltattam, nem lehet boltban kapni.

És nyilván nem is olcsó. Viszont üzemeltet egy iskolát, és szerepel a Budapest Tv-ben is. Mennyire jó üzlet ma Magyarországon távgyógyító-spiritisztának lenni?

Ezelőtt hat-hét évvel szinte még éheztünk a családommal, most azonban ott tartunk, hogy jól megélünk, de közel sem vagyok milliomos. Nincs luxusautóm, átlagos családi házban élünk, semmi fényűzés.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

zsazsaboy
2010. január 1. 17:12
Üdv mindenkinek.

Sajnos az emberi tudatlanság az oka annak, hogy az ezoterikával kapcsolatban sok ember kétkedik.
Egy dolog biztos, minden embernek van képessége ezekhez a dolgokhoz, csak nem tud róla nem próbálta, és inkább nem is szeretne vele foglalkozni.
Nagyon egyszerű a dolog, fogj a kezedbe egy ingát, ha nincs bármi más megteszi, ami egy vékony lánc szerű füzéren lóg, én esetemben a kád dugójával próbálkoztam életemben először.
Kezembe fogtam a dugó láncát, rátekertem a mutató ujjamra első percére a láncot úgy hogy a lánc hossza kb: 15 cm legyen, ill. ennyi lógjon le az ujjamról, végén a dugóval.
letámasztottam a karomat, hogy ne mozoghasson, és a tekintetemmel koncentrálni kezdtem a dugóra, és az agyammal elkezdtem stimulálni a dugó előre hátra történő himbálózását.
Elöszőr a lánc kezdett remegni, majd elindult a lengés a dugó előre, hátra lenget, egyre nagyobb és nagyobb kilengéssel.
Ma már a csillárt lengetem, a mutató ujjamat hozzáérintem a takaró pohárhoz, koncentrálok, és a csillár lengeni kezd.
Ennyi az egész, ezt minden ember meg tudja tenni, mondom minden ember!!!! Ha ez sikerült, máris másképpen látjuk a természetgyógyászatot, az ezoterikus jelenségeket, és talán minden ember másként fog gondolkodni a gyógyításról is.
Ja még valami, ha van szobanövényed, állj elé, és a tenyeredet nyitva tedd a levele elé kb 2-3-4 cm re. Mozgasd a tenyeredet a levél előtt jobbra balra gyors mozdulatokkal majd meglátod, hogy a levél is mozog, és nem a légnyomástól, hiszen oldal irányban mozog a kezed! Nekem van három kislányom, a legkisebb 6 éves, mondanom sem kell, hogy profin csinálják az itt leírt dolgokat. Ajánlom mindenkinek, szép napot mindenkinek.
Pistiboy
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását