2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bombahír! Korda György befejezi!

Korda Gyuri bá’ berágott! Haragját az váltotta ki, hogy nem kapott kitüntetést március 15-én. Ezen annyira kétségbe esett, hogy azt fontolgatja: örökre leteszi a mikrofont!
2009. március 16. hétfő 08:42 - HírExtra
Minden idők egyik legeredetibb személyiségű hazai táncdalénekese azon gondolkodik, hogy végleg otthagyja a színpadot. Azért keseredett el ennyire, mert március 15-e után világossá vált, hogy idén sem kap állami kitüntetést – az ígéretekkel ellentétben.

– Annak az égvilágon semmi akadálya, hogy Korda Györgynek állami kitüntetést javasoljuk – mondta korábban a Borsnak a Művészeti Szakszervezetek Szövetségének elnöke, dr. Gyimesi László. – Szakmai szervezetük rendszeresen kap javaslatokat, sőt a március 15-i hivatalos kitüntetettek közé ajánlani fogjuk az énekest. Korda György felejthetetlen munkássága mindenki előtt ismert, megérdemli, hogy állami elismerést kapjon – áradozott tavaly Kordáról a – mint utóbb kiderült – teljesen súlytalan szervezet elnöke.

Mindenki Gyuri bácsija ugyanis hiába várta a saját kitüntetésére szóló meghívót. Ez pedig azt jelenti, hogy példás karrierjének kerek ötvenedik jubileumi évében sem kapja meg a hőn áhított Tisztikeresztet.

– Levontam a megfelelő konzekvenciát, a félévszázados karrierem és a színpadi jelenlétem semmit sem ér! – sírta el bánatát a Borsnak szomorúan Korda György, aki ráadásul még a politikai vezetésben is csalódott, ugyanis köztudottan nagy rajongója a szocialistáknak. – Nagyon rosszul esik, hogy a hetvenedik születésnapomra, és az ötvenedik jubileumomra egy vállveregetést sem kaptam, kivétel ez alól a második kerület polgármestere, aki üdvözlő táviratot küldött.

A vérig sértett énekes mindezek miatt jutott arra az elhatározásra, hogy szögre akasztja a mikrofont.

– Azt hiszem, maradok inkább a kártyánál, azt legalább értékelik – fröcsögte komoran az elfeledett táncdalénekes. – Komolyan elgondolkodtam azon, hogy befejezem az éneklést. Úgyis megkaptam már a legfontosabb díjat: a közönség szeretetét – tette azért még hozzá Korda.

De mit szól mindehhez a Kulturális Minisztérium illetékese és a Művészeti Szakszervezetek Szövetségének elnöke? Nos, előbbi nem akart az ügyről beszélni a Borsnak, utóbbi pedig nem tartózkodik kis hazánkban.

Mit is mondhatnánk minderre? Gyanítjuk, hogy gyakorlott kártyásként Korda György mindössze csak jókor, jó helyen szeretett volna elhinteni egy ártatlan blöfföt.

Csak nehogy valaki mégis elfogadja Gyuri bá’ all-injét…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. március 16. 14:15
sharapova2008
2009. március 16. 14:14
A "végig sértett" Korda,jó lesz ha eltakarodik:közkedvelt énekesből bohóccá züllesztette le saját magát és társát:ide vezet az anyagi mohóság!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását