2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Farkasházy Tivadar válaszol a "feltevésekre"!

A Magyar Nemzetben napvilágot látott információkra Farkasházy Tivadar hivatalosan is kiadott egy közleményt. A korrektség érdekében változtatások nélkül közöljük a levelet, mert úgy gondoljuk, hogy az egyoldalú tájékoztatás nem volt alkalmas a helyzet pon
2009. február 6. péntek 13:12 - Hírextra
"1. Mindez feltehetően annak következménye, hogy nemrég egy pert veszítettek ellenem, ugyanis világgá kiáltották, hogy én írom Lendvai Ildikó beszédeit. Hiába tiltakoztam ellen, hogy én Thürmer Gyula beszédírója vagyok, a bírósághoz kellett fordulnom.

2. Az első támadás után nem szóltunk, ezért másodszorra előrángatták a Hócipő egyik alapítójának két szerződését, miszerint rajta keresztül töm minket a kormány pénzzel. Ám az érintettel 14 éve elváltak útjaink. De mivel ezt a hírt is sokan átvették, a Hócipőben megemlítettem, mennyire különös, hogy az a Magyar Nemzet vádolja régi munkatársunkat két, összesen négy és félmilliós állami szerződéssel, amelyben 2004 és 2006 között listaáron 450 milliónyi állami hirdetés jelent meg.

3. Feltehetően erre válaszul jelent meg a Magyar Nemzetben, hogy tavaly márciusban egyetlen nőnapi cikkért három milliót kaptunk. A valóság ezzel szemben az, hogy két egymás után következő számban összesen ötoldalnyi terjedelemben tettünk eleget a szerződésben vállalt kötelezettségünknek, többek között annak, hogy bemutatunk 41 olyan hölgyet, akik a jelenben és az elmúlt századokban sokat tettek a nők egyenjogúságáért, esélyegyelőségük előremozdításáért, valamint olyan területeken alkottak maradandót, amelyek a társadalom korábban egyértelműen férfi-tevékenységként tartott számon. Így dolgoztuk fel Szapphó, Boudica, Árpád-házi Szent Erzsébet, Jeanne D'Arc, Tudor Erzsébet, Brunszvik Teréz, Déryné Széppataki Róza, George Sand, Veres Pálné, Leövey Klára, Lebstück Mária, Hetty Green, Sass Flóra, Hugonnai Vilma, Emmeline Pankhurst, Marie Curie, Alekszandra Kollontaj, Márkus Ottilia, Margaret Sanger, Slachta Margit, Medgyaszay Vilma, Kéthly Anna, Wallis Simpson, Amelia Earhart, Ratkó Anna, Rosa Parks, Tolnay Klári, Csák Ibolya, Indira Gandhi, Margaret Thatcher, Heller Ágnes, Valentyina Tyereskova, Torday Teri, Honey Lantree, Monspart Sarolta, Hillary Clinton, Czakó Borbála, Király Júlia, Czigány Ildikó, Rachel Weisz, Polgár Judit életrajzát.

4. Az öt oldalért két és félmilliót kaptunk. Lapunk hirdetési tarifája oldalanként ötszázezer forint, azzal pedig semmi munkánk se lett volna.

5. Mind a Magyar Nemzet, mind a híradásait átvevő lapok nagy előszeretettel kötik az ügyeket szerény személyemhez, mert így jóval többen kattintanak rá. Most a következő címekkel tiszteltek meg: Több millióval tömi a kormány Farkasházyékat? Farkasházyékat szépen megtámogatta a minisztérium. Farkasházyék milliókat kapnak a cikkekért a kormányzattól? Ez azonban olyan, mintha minden Népszabadságban megjelent állami hirdetést így kommentálnának: Aczél Endrééket tömi a kormány?

6. A Magyar Nemzet azóta hírt adott arról is, hogy Aczél György emlőin nevelkedtem. Természetesen ez sem igaz, hiszen mindenki tudja, hogy az illető nem Aczél, hanem Rákosi volt, engem pedig Farkas Vladimírnak hívtak, csak magyarosítottam. Vagyis én vagyok Bástya elvtárs fia. Ha megtisztelnek azzal, hogy levelemet eredeti terjedelmében, vagy összefoglalva lehozzák, akkor talán ezt adják neki címnek, mert így lehet rá némi reményem, hogy legalább annyian el fogják olvasni, mint előző, rólunk szóló cikküket.

Tisztelettel, Farkasházy Tivadar"
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását