2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Semmire nincs pénz - csak propagandára

Kele János, a Momentum elnökségi tagja a közösségi médiában reagált Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterre, aki ma úgy nyilatkozott, hogy hazánknak fel kell készülnie egy uniós források nélküli létre.
2023. június 7. szerda 11:20 - HírExtra

A Momentum gazdaságpolitikusa szerint Nagy Márton mondatai azt mutatják, hogy a baj hatalmas, a pénz elfogyott, a kormány pedig lényegében koldul, akkugyárakba fojtja hazánk jövőjét, kínai bankoknál gazsulál kölcsönért, belenyúl az állampolgárok zsebébe.

„És mégis: a valóság meghajlítható pusztán azzal, hogy miközben minden közszolgáltatást lerohaszt és elzülleszt a kormány, van egyetlen iparág, amelyet egyáltalán nem érintenek a megszorítások: ez pedig a propaganda” – írja ezzel kapcsolatban Kele, aki hozzáteszi, hogy beköszöntött az a kor, amelyben nem az infláció mértéke a fontos, nem a jövedelmek vásárlóértéke számít, nem a lakások ára, nem az államadósság szintje foglalkoztatja a szavazót, hanem az, van-e kire haragudni a gondok miatt.

„Akinek erőforrásai vannak, az erőből bármit áttol: akár azt is, hogy a rekordinfláció oka a háború, hogy az ellenfél halált hoz, vérfürdőt, apokalipszist. Ehhez képest az infláció lófütty, ugye” – emeli ki posztjában a Momentum politikusa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását