2024. április 24. - György

Pikót támogatja a Momentum

A Momentum Pikó András polgármesteri újraindulását támogatja Józsefvárosban a jövő évi önkormányzati választásokon.
2023. március 16. csütörtök 15:53 - HírExtra

Pikó András a bejelentő videójában arról beszélt, hogy az elmúlt években az összes pillanatot hatalmas megtiszteltetésnek élte meg, hogy Budapest egyik legizgalmasabb és legélhetőbb kerületének a polgármestere lehet.

„Felújítottuk a Déri Miksa utcát, a Somogyi Béla utcát, a fővárossal együtt a Blaha Lujza teret és megállítottuk a kerületi vagyon elherdálását, valamint 250 bérlakást korszerűsítettünk” – számolt be az elmúlt év eredményeiről Pikó.

Továbbá Józsefvárosban elindult a Gyermekbarát Program, és kétszer annyit költ a kerület köztisztaságra, mint 2019-ben.

Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. A Momentum polgármesterei pedig elhozzák az Őszinte Önkormányzatok korszakát.

2019-ben Pikó András elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Ezért támogatja a Momentum azt, hogy 2024-ben, az önkormányzati választásokon ismét Pikó András legyen Józsefváros  polgármestere.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását