2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megbukhat a kormány vagy nem?

Donáth Anna az elmúlt hetekben több hosszabb írásában is foglalkozott a magyar politika jelenlegi helyzetével és az ellenzéki politika lehetséges jövőjével.
2022. augusztus 17. szerda 12:02 - HírExtra

Legújabb bejegyzésében Donáth arról ír, hogy ahhoz, hogy Magyarországon kormányváltás legyen, a feladatok elvégzését nem lehet megspórolni, nem lehet arra várni, hogy a kormány megbuktassa önmagát. 

„Ne készüljünk jövő héten kormányváltásra! Mert nem lesz. És a jövő hónapban sem. Aki ezt sugallja és erre készül, az nem őszinte az emberekkel, és hamis reményekkel hitegeti őket. Nem a kormány idő előtti bukására kell készülni, hanem dolgozni. Kitartóan és elmélyülten. A munka pedig nem egyenlő a kormány szidalmazásával, és a választók várakozásainak alaptalan gerjesztésével” – kezdte bejegyzését Donáth Anna.

Majd kifejtette, szerinte mit kellene most az ellenzéknek csinálnia ahhoz, hogy valós alternatíva legyen Magyarország számára a kormányváltás:

„Az ellenzék dolga egyrészt szellemi munka: világosan meg kell fogalmaznunk, mit gondolunk a világról, és benne Magyarországról. Részletesen ki kell dolgoznunk, milyen alternatív és a jelenleginél vonzóbb ajánlatunk van az ország jövőjéről a magyar emberek számára. Az ellenzék másik dolga pedig önmaga megszervezése és megerősítése.

Mindkét feladat nehéz: sok munkát, szellemi és fizikai erőfeszítést igényel. És nem kevés időt, amit nem lehet megspórolni és nagyotmondással helyettesíteni.” 

További részleteket Donáth Anna Facebook-posztjában olvashatnak.

Forrás: Nem
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását