2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kézilabda nap a Ligetben

Jövő szombaton a Városligeti Műjégpályán rendezik a Grand Handball Day elnevezésű eseményt, ami egy egész napos családi kézilabda-fesztivál lesz a januári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság jegyében.
2021. október 1. péntek 10:18 - HírExtra

A szervezők csütörtöki sajtóközleménye szerint jelenlegi és korábbi válogatott kézilabdázókkal, közismert személyiségekkel, változatos aktivitásokkal és versenyekkel, valamint gasztronómiai kiegészítő programokkal várják az érdeklődőket.
    
A férfi kontinenstorna január 13-i, budapesti rajtjáig kevesebb mint száz nap lesz hátra az esemény idején, a hazai szervezőbizottság ezt a mérföldkövet ünnepli a nagyszabású eseménnyel, amelyre a belépés ingyenes, de szükséges hozzá védettségi igazolvány.
    
A programok 10 órakor indulnak és napnyugtáig tartanak. Először a gyerekek, később a fiatalok teljesíthetnek kézilabdás kihívásokat, tesztelhetik készségeiket, ahogyan egész nap kipróbálható lesz a tematikus élménypark is, ahol modern digitális eszközök mérik a többi között a lövéserősséget, a pontosságot, illetve a reakcióidőt.
    
Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjai is ott lesznek az eseményen, így a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni velük.
    
Több gálamérkőzésre is sor kerül, előbb közismert személyiségek és a férfiválogatott korábbi tagjai csapnak össze, a kora délutáni nosztalgiamérkőzésen pedig a magyar kézilabdázás korábbi meghatározó alakjai közül vesznek részt többen is.
    
A nap során egyetemisták, valamint a szenior korosztály képviselői is játszanak rövid meccseket, és lesz kerekesszékes kézilabda-bemutató, ügyességi verseny, ahogyan a világszerte ismert Face Team akrobatikus kézilabdabemutatója is szerepel a programban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását