2024. április 20. - Tivadar

Magyaros női ruhák hagyományőrző és alkalmi kivitelben

A nők szinte mindig kétségbeesnek, ha egy alkalomra, különleges eseményre vagy esküvőre kapnak meghívót, hiszen azonnal felvetődik a kérdés, mégis mit vegyenek fel? Manapság egy magyaros ruha tökéletes választás, a női ruhák között igazán elegáns, különleges és népszerű viselet.
2021. szeptember 18. szombat 07:42 - HírExtra

Magyaros ruhák a hétköznapjainkban

A magyar hagyományok tisztelete és megőrzése az utókor számára, valamint gyermekeink ismereteinek szélesítése a divat terén éppúgy megjelenik manapság, mint a különböző népi mesterségek.  

A hagyományos magyaros ruhák mindinkább előtérbe kerülnek a hétköznapi életben is, sokan viselik és szeretnek a ruhatárukban tudni egy-két darabot közülük, de alkalmi viseletként szintén megállják a helyüket. Elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöz mind a női magyaros ruha, mind a férfi vagy a gyerekkollekció. 

Magyaros ruhák, hagyományőrző ruhák vagy népies ruhák kifejezések alapján találjuk meg a gazdag kínálatot, így mindenki a saját ízlésének és igényének megfelelően tudja kiválasztani a megfelelőt, akár webshopon keresztül online vásárolva is, de egyedi tervek, méret szerint szintén rendelhetőek a ruhák. 

Hagyományőrző női ruhák kollekciói 

A magyaros női ruhák között keresgél a néptáncos, a hagyományőrző csoportok hölgy tagjai, de egy ilyen ruha megállja a helyét szinte minden eseményen, így bátran nézzünk szét a kínálatban, büszke viselőjét elismerő tekintet kíséri mindenütt. 

A Böbe Hagyományőrző Boltja rendkívül széles választékkal és kiegészítők egész sorával várja a magyaros női ruhák kedvelőit. Amennyiben egyedi elképzelésed lenne, akkor se aggódj - a tervezésben éppúgy, mint a kivitelezésben -, készséggel állnak rendelkezésre.  

A kollekciók kedvelt darabja a bársonybetétes ruha, amely többnyire piros, bordó, kék vagy barna színekben készül, illetve csipke vagy zsinóros a díszítése. Ezt a típust a néptáncosok keresik előszeretettel, azonban tényleg egy elegáns viselet a hétköznapok eseményeire gondolva.  

Szívvel-lélekkel készül a népszerű magyar csárdás ruha a nemzeti színek megjelenítésével, amelyet bátran viselhetünk magyar ünnepeken, szüreti felvonuláson, sőt egy magyaros esküvőn is garantáltan nagy sikert arat menyecskeruhaként.  

Ha már magyaros esküvő, akkor a hagyományőrző női ruhák mellett a magyaros esküvői ruha szintén nagy kedvenc manapság. 

Egyszerű és elegáns ruhák

A női magyaros ruhák – akármelyik kollekciót is nézzük – a hagyományőrzők és a magyar hagyományokat szerető közösség tagjai mellett kiváló alternatívát kínálnak minden nőnek, akik egyszerű és mégis elegáns ruhák között válogatnának. Nem nyúlnak mellé, ha a magyar öntudatot ezzel is erősítik, és büszke viselőjévé válnak. 

Rengeteg eseményen, rendezvényen a fekete ruha mint alkalmi szett a nők alap ruhadarabja, erről pedig a hagyományos, magyaros női ruhák esetén sem kell lemondani. Az egyszerű fekete ruha zsinóros díszítéssel kitűnő választás!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását