2024. április 18. - Andrea, Ilma

Börtönbe kerülnek a kábszerkereskedők

Hat férfival szemben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség, börtönt, illetve fegyházbüntetést indítványozva kábítószer-kereskedelem, valamint -birtoklás miatt.
2021. január 25. hétfő 12:03 - HírExtra

A főügyészség hétfői közleménye szerint négy, 26 és 37 év közötti férfi Budapesten és Vecsésen amfetamint és hasist árult. A vádlottaknak közös kapcsolata volt egy "Gyufa" becenevű férfi, aki időközben meghalt. Volt olyan vádlott, aki egy autómosónál az ott dolgozó alkalmazottnak adott el amfetamint, aki azt az öltözőszekrényében tárolta.
    
Két férfi ellen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett, hárommal - egyikükkel mint bűnsegéddel - szemben alapeseti kábítószer-kereskedelem bűntette, a hatodik férfi ellen pedig kábítószer birtoklásának bűntette miatt emeltek vádat a Fővárosi Törvényszéken.
    
Jelezték, hogy a kábítószer-kereskedelem bűntettét a törvény alapesetben kettőtől nyolc évig, jelentős mennyiségnél pedig öttől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.
    
Az ügyben többen voltak letartóztatásban korábban, három vádlott jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását