2024. április 16. - Csongor

Miért jó ruhákat online vásárolni

A Ruhafalva az ország legelső webáruházai között 2008-ban nyitotta meg virtuális kapuit, és kezdettől fogva elképesztő sikerrel működik. Nyolc alkalommal OB kategória díjat nyert, és öt évben szerepelt a tíz legjobb áruház között az Év Internetes Kereskedője versenyen. Az áruház javarészt anyukákból álló csapata olyan innovatív újdonságokat vezetett be az elmúlt években, aminek köszönhetően nem csak folyamatos díjazásban részesültek, hanem több ezres törzsvevői kör is lesi heti rendszerességgel a feltöltött újdonságokat.
2020. február 16. vasárnap 09:13 - HírExtra

Kinek köszönhető a siker?

Családanyaként kevesebb idő jut a kötelező feladatok ellátásra. A gyerekruha vásárlás sokszor kevésbé örömteli a boltban szaladgáló gyerkőcök mellett, mint altatás közben kényelmesen, otthonról. A Ruhafalva két tulajdonosa, Szakolcai Dorina és Szegedi Rita maguk is család mellett vállalkoznak. Tudják, milyen nehéz karriert és családot összeegyeztetni, ezért igyekeznek ebben segíteni a szülőket és nagyszülőket. Mindenki igyekszik ugyanis egyre hatékonyabb lenni, hogy a párhuzamosan végzett tevékenységekkel megspórolt időt a családunkkal vagy saját feltöltődésünkkel tölthessük. Ezért volt kiemelten fontos kezdettől fogva, hogy megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal nyúljanak nem csak a ruhákhoz, de az áruház üzemeltetéséhez is.

Mottójuk a precíz, kedves és gyors kiszolgálás

Nagy gondot fordítottak arra, hogy a webáruházban a termékeket könnyen és gyorsan meg lehessen találni, mert az idő értékes! Kezdetben használt ruhákkal nyitott a vásárlók felé a Ruhafalva, és ez a vonulat azóta is töretlen sikernek örvend. A választék folyamatosan bővült, mára a piacon fellelhető legjobb kínálattal és versenyképes árakkal szolgálják ki a vásárlóikat. Nem csak ruhákkal, kiegészítőkkel, hanem gyermekmintás lakástextilekkel, kisebb berendezési tárgyakkal és iskolai felszerelésekkel is foglalkoznak. A konkrét keresést megkönnyíti, hogy nem csak méretek, használati célok, hanem márkák és gyártók szerint is lehet válogatni a számtalan mesehőssel díszített termék között.

 


A használt ruhák többszörös válogatáson mennek keresztül. A minőség-ellenőrzés mellett esztétikai és stílusbeli szortírozás is történik, így csak az igazán szép ruhákat mossák, vasalják és a fotózás alkalmával pontosan le is mérik, hogy ne érjen meglepetés senkit. A beírt méret ugyanis nem mindig ad támpontot, a centik azonban nem hazudnak.

A Ruhafalva többet tud a többi online áruházhoz képest

Az áruház díjnyertes szolgáltatása az a sajátos foglalási rendszer, amellyel akár 14 napig foglalhatják a vásárlók a ruhákat, hogy a folyamatos feltöltésnek köszönhetően újabb és újabb termékeket tudjanak a kosarunkba helyezni, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ugyanis ingyenes szállítással kaphatjuk kézhez a csomagot. És akkor sem kell kétségbe esni, ha valami mégsem nyeri el a tetszésünket, mert az ügyfélszolgálat nagyon ügyfélbarát módon kezeli az esetleges panaszokat és a visszaküldést.

Ha még nem próbáltátok a legkényelmesebb vásárlási módot, a házhoz menő szállítást vagy a visszatérítési- és pontrendszert, érdemes ellátogatni az oldalra és válogatni a különféle mintás és márkás gyermekholmik közül, amikkel tetőtől-talpig felöltöztethetjük csemeténket, és nem kell tartani attól, hogy ő lesz a nyolcadik, aki ugyanolyan felsőben vagy táskával megy oviba vagy iskolába. Mert ez csak a barátok esetén menő.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását