2024. április 18. - Andrea, Ilma
Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait, melyek között a budapesti Barba Negra Track is szerepel, ahol május 8-án játszik a G3 gitárosturné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede éve aktív amerikai zenész.
2019. november 17. vasárnap 10:08 - HírExtra
  Satriani több mint 10 millió lemezt adott el világszerte, szólóalbumai közül pedig kettő platina és négy aranylemez státuszt ért el.

A turné előtt, áprilisban jelenik meg Joe legújabb lemeze, mely a koncert programjában is hangsúlyos szerepet kap, de persze a régi klasszikusok sem maradnak el: számíthatunk olyan dalokra, mint a Surfing With The Alien, a Cherry Blossoms, az Always with Me, Always with You és a Flying In A Blue Dream.

A koncerteken Kenny Aronoff (John Fogerty) dobos, Bryan Beller (Aristocrats) basszusgitáros és Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) billentyűs lép majd színpadra Joe oldalán.
Forrás: SajtóMűvek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását