2024. március 19. - József, Bánk

Ítéletidő Olaszországban

A legmagasabb fokozatú, vörös színű riasztás lépett életbe kedden a dél-olaszországi Basilicata, Calabria és Szicília tartomány területén a nagy mennyiségű csapadék, viharok miatt, de majdnem egész Olaszországban készültséget rendeltek el a rossz időjárás miatt.
2019. november 12. kedd 12:10 - HírExtra
 
Közepes szintű riasztás van érvényben az olasz csizma sarkában Puglia térségében. Ennél alacsonyabb, sárga színű készültség lépett életbe Emilia Romagna, Lazio, Umbria, Friuli Venezia Giulia, Marche, Campania, Lombardia, Veneto, Toscana tartományban és Szardínia szigetén.

Friuli Venezia Giuliában a heves esőzések, havazás és a nagy erejű hullámverések okozhatnak nehézségeket. A déli Calabriában hétméteres hullámokat várnak. Több városban, köztük a pugliai Leccében és Tarantóban, valamint Nápolyban és Velencében is bezártak az óvodák, iskolák és más oktatási intézmények a rossz idő miatt.

Velencében a tenger tetőzését várják: a víz magassága reggel nyolc órakor elérte a megszokott tengerszinttől számított egy métert. A délelőtt folyamán 140 centiméteres vízmagasságot várnak, ami azt jelenti, hogy a város történelmi központjának hatvan százaléka víz alá kerül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását