2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nem élte túl a kútba esett kisfiú

Holtan találták meg a mentőegységek azt a kétéves indiai fiút, aki még pénteken esett bele egy elhagyatott, szűk kútba a délkelet-indiai Tamilnádu államban - adta hírül a BBC hírportálja.
2019. október 29. kedd 12:13 - HírExtra
 

A szövetségi állam illetékesei kedd hajnalban közölték, hogy a gyermek holttestét 82 órás mentőakció nyomán hozták fel a kútból.

Sujith Wilson barátaival játszott pénteken, amikor beleesett a 180 méter mély üregbe. A kisfiú először mintegy 10 méteren elakadt, majd tovább esett.

A mentőegységek munkatársai megpróbáltak oxigént pumpálni a kútba, és lyukat is fúrtak a kúttal párhuzamosan, hogy hozzáférjenek a fiúhoz.

Észak-Indiában gyakoriak a balesetek a használaton kívüli kutaknál, amelyeket öntözési célból fúrnak, és gyakran lefedetlenül hagynak. Sokan pénzbírságot szabatnának ki azokra, akik nyitva hagyják ezeket a kutakat.

Idén júniusban több mint négy nap után holtan hoztak fel egy 33 méter mély kútból egy kétéves kisfiút az észak-indiai Pandzsáb tartomány egyik falujában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását