2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mirren és McKellen együtt!

Először játszik együtt a filmvásznon Helen Mirren és Ian McKellen a The Good Liar című thrillerben.
2019. október 29. kedd 09:38 - HírExtra
  

A filmet Bill Condon rendezte, aki 1998-ban az Érzelmek tengerében című filmjének forgatókönyvéért kapott Oscar-díjat. Abban a filmben Condon már együtt dolgozott Ian McKellennel. A két legendás brit színész, a 74 éves Mirren és a 80 éves McKellen azonban most találkoznak először a filmvásznon.

A The Good Liar című thrillert november közepétől forgalmazzák világszerte, premierjét hétfőn tartották Londonban - adta hírül a BBC News.

A Londonban és Berlinben forgatott film Nicholas Shearle azonos című regénye nyomán készült. A történetben Ian McKellen tapasztalt szélhámost alakít, aki egy dúsgazdag özvegyre (Helen Mirren) veti ki a hálóját. Az a terve, hogy mindenét kicsalja tőle, de a rutin ezúttal nem működik, ahogy jobban megismerik egymást, különös vonzalom szövődik a két ember között, és közben súlyos titkaikra és hazugságaikra is fény derül.

"A szélhámosok azért tudják átverni az embert, mert hitelesnek tűnnek és sármosak, és nagyon jól csinálják. Ezért lehetnek sikeresek" - magyarázta a fiatalos és lendületes Mirren a premieren.

McKellen arról beszélt a vörös szőnyegen, hogy ha ez csak egy egyszerű szerelmi történet lenne, akkor nem lenne olyan izgalmas. A nézőt az húzza be ebbe a történetbe, hogy kiderül, a szereplők egyikének vagy mindkettejüknek hátsó szándékai vannak, ami felkelti a néző érdeklődését és érzelmileg is megérinti. "Más különben az egész olyan, mint egy keresztrejtvény vagy egy puzzle. Szeretem az ilyen típusú thrillereket" - fűzte hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását