2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Praktikus szerszámok a szigeteléshez

Praktikus szerszámok és védőeszközök nélkül kivitelezhetetlen feladat a szigeteléssel kapcsolatos munkálatok megfelelő elvégzése. Mindez egyaránt igaz akkor, ha eseti jelleggel a saját otthonunkban dolgozunk, vagy ha profi szinten a napi munkánkról van szó.
2019. október 14. hétfő 12:54 - HírExtra
 

Az sem jelent éppen hátrányt, ha ezeket a feltétlenül szükséges kiegészítőket egyetlen helyről be tudjuk szerezni. Ki örülne ugyanis annak, ha hosszú órákat elvesztegetve, egyenként kellene böngésznie a különféle áruházak kínálatát?

A Józan Kft. weboldala megkönnyíti magát a keresést. Rövid bejegyzésünkben a webshop kínálatába engedünk betekintést, egész pontosan a szerszámokra, illetve a védőeszközökre fókuszálva.

Átlátszó védőszemüveg


Ne feledjük, hogy bármilyen munkáról is legyen szó, a biztonság a legfontosabb. Mindig célszerű törekedni a saját testi épségünk megóvására.

Ebbe a körbe tartozik a látásunk is. A szigeteléssel kapcsolatos tennivalók közben könnyen a szemünkbe pattanhat ugyanis egy nem oda való anyag, ami nemcsak roppant kellemetlen, hanem veszélyes is lehet.

Egy minőségi átlátszó védőszemüveget viselve elejét tudjuk venni a bajnak, miközben a munkavégzésben sem korlátoz minket a fejünkön viselt alkalmatosság. A semleges polikarbonát lencsék, a PVC keret, az UV védelem és a csúszásmentes szárak egyaránt a könnyed használatot, valamint a tartós rendelkezésre állást hivatottak elősegíteni.


Ráadásul a szemüveg kialakítása meglehetősen sportos, széles látószöggel van ellátva, ezzel még inkább elősegítve a hatékony munkavégzést.

Keverőszár az anyagok kész állapotának eléréséhez

A szigeteléshez használt lapokat valamilyen módon rögzíteni kell a megmunkálni kívánt felülethez. Erre a célra az úgynevezett ragasztóanyagok a leginkább alkalmasak.

Mivel azonban ezek az anyagok nem használatra kész állapotban kerülnek forgalomba, a megfelelő állagúra való keverésükről nekünk kell gondoskodnunk. Ha ezt kellő hatékonysággal szeretnénk megoldani, akkor szükségünk lesz keverő szárakra.

A szükségleteinknek megfelelően különféle méretben és hosszúságban állnak a rendelkezésünkre az egyes szárak, amelyek közül szabadon választhatunk.

Habarcsvödör

A készre kevert ragasztóanyagot értelemszerűen valamilyen alkalmatosságban el kell juttatnunk a munkafelülethez. Ez sokszor létrára, esetleg állványra történő állást jelent.

Ezért is számít kifejezetten hasznos kiegészítőnek a habarcsvödör. Egy ilyen eszköz ugyanis könnyedén elfér a kezünkben, könnyen magunk mellett tudhatjuk, miközben kellő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy a munkához szükséges ragasztóanyag beleférjen.

Hogy jobban bírja a strapát, fém fogantyút is kapott, a belseje pedig skálával ellátott annak érdekében, hogy az anyag keverése során segítsen az arányok pontos betartásában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását