2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Jetikölyök nagyot ment

A DreamWorks animációs műhelyének Jetikölyök című animációs filmje vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén az észak-amerikai mozikban.
2019. szeptember 30. hétfő 12:26 - HírExtra
 

A Jetikölyökre 20,85 millió dollárért (6,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők Amerikában és Kanadában, a nemzetközi piacokon pedig 8,8 millió dollár (2,7 milliárd forint) volt a bevétele a 75 millió dollárból (23 milliárd forintból) készült produkciónak - számolt be róla a Box Office Mojo online kiadása.

A toplista második helyét a Downton Abbey foglalta el 14,5 millió dollár (4,4 milliárd forint) jegyeladással. A múlt héten debütált film ezzel már 58,5 millió dolláros (18 milliárd forintos) bevételnél tart Észak-Amerikában, a külföldi jegyeladásokkal együtt pedig már 107,1 millió dollárt (33 milliárd forintot) söpört be.

A Wall Street pillangói 11,47 millió dolláros (3,5 milliárd forintos) jegyeladással került a harmadik helyre a listán. A produkció eddigi amerikai bevétele már több mint 80 millió dollár (24,5 milliárd forint), a nemzetközi piacokon pedig eddig 15 millió dollárt (4,6 milliárd forintot) keresett.

A negyedik helyre egy horrorfolytatás, Az - Második fejezet futott be 10,4 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal). A film észak-amerikai jegyeladásai már 193 millió dollár (59 milliárd forint) fölött járnak, a nemzetközi bevételei pedig meghaladták a 223 millió dollárt (68 milliárd forintot).

Az első öt közé még az Ad Astra - Út a csillagokba fért be ezen a hétvégén. Péntektől vasárnapig 10,1 millió dollárért (3 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikaiak a Brad Pitt-tel forgatott sci-fire, amelynek globális bevétele már elérte a 89 millió dollárt (27 milliárd forintot).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását