2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A gyönyörök forrása - kicsit másképp

Minden ember legalább egyszer eljátszik élete folyamán azzal, hogy milyen is lenne “úgy” csinálni. Igen, úgy, mivel azért még a hátsó bejárat a mai napig tabunak számít sok helyen. Pedig aki próbálta, az azt állítja, hogy többé nem hagyná ki. Persze akadnak, akik egy életre elzárkóznak tőle, de ők vannak kevesebben.
2019. szeptember 21. szombat 19:33 - HírExtra
 
Anális szex

Mindenki szeret új dolgokat felfedezni, nincs ez másként a szexben sem. A férfiakat különösen izgatja az anális szex kérdésköre, hiszen egyrészt a tiltott gyümölcs mindig édesebb, ha pedig a partner is benne van, akkor nincs megállj. Aki megismerkedett a hátsó bejárat gyönyöreivel, az mindenképp mást gondol róla, mint korábban, az garantált.

Segítünk kicsit, hogy biztosan jó élménnyé váljon az anális közösülés

1. A kommunikáció létfontosságú

Nagyon fontos, hogy beszéljétek meg, hogy ki hogy áll az análszex kérdésköréhez. Amennyiben mindketten befogadóak és nyitottak vagytok rá, akkor nincs is miről beszélni, fedezzétek fel az örömök ezen kapuját. Ha nem, vagy csak egyikőtök támogatja az ötletet, akkor nincs más hátra, mint várjatok még vele, hiszen itt is, mint a szex minden formájában, mindkettőtök gyönyöre a kulcs kérdés.

2. Ötvözd a gyönyöröket


Nagyon fontos, hogy bár a hajlandóság megvan az anális szexre, de nem mindegy, hogy hogyan álltok neki. Az előjáték, a másik kellő izgatása elengedhetetlen ebben az esetben is.

Simogasd, izgasd a csiklóját, vagy pedig, ha van néhány szexuális segédeszközötök, használjátok bátran! Nagyon fontos, hogy análszex előtt mindenképp meglegyen a kellő odafigyelés, ellazulás és természetesen síkosítás. Míg a szex hagyományos formájában a hüvely magától nedvesedik, ugyanez nem mondható el az ánuszról.

3. Ne siesd el!

Nagyon fontos a fokozatosság! Ha a kellő vágy és ellazulás megvan, akkor megpróbálhatod a behatolást, szigorúan az ujjaddal. Mivel nem rontunk ajtóstul a házba, így az anális szexnél sem azonnal a pénisz az, amit bedugunk. Ha úgy tűnik, hogy élvezi a partnered, akkor próbálhatsz mélyebbre hatolni, vagy éppen 2 ujjadat bedugni.


Ne feledd, az első mindig meghatározó lesz a későbbiek szempontjából, így ha bejön neki, akkor jó esély van az ismétlésre, de ha negatív élményként marad meg, akkor elbúcsúzhatsz az anális örömöktől.




4. 2 in 1

Ha elértétek a kellő izgalmi szintet, akkor jöhet a péniszed. Sőt, ha bevállalósabbak vagytok, rögtön következhet egy szép kis játékszer, ami igazán mutatós is, amellett, hogy izgató. Egy análizgatót is behelyezhetsz a partnered fenekébe, míg a péniszedet a hüvelyébe dugod. Garantált a dupla gyönyör.

Az anális szex nem véletlenül tabutéma a legtöbb párnál. Nagyfokú bizalom szükséges egy ilyen aktushoz, így nem szabad elsietni, akárhogy is hajt a vágy. Mindig legyetek fokozatosak és maximálisan figyelmesek a szexben!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását