2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Itallal túlélem!

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy egy-egy túlélési szituációban mit innál? Amikor a fizikai, mentális állapotok kötélen táncolnak, olyan prémium italokra van szükség, amelyek segítségével a legkeményebb nehézségekkel is szembenézhetünk.
2019. szeptember 13. péntek 11:58 - HírExtra
 
Bear Hug vodka - a medveölő

Bear Grylls, a brit fenegyerek a kamikaze túlélőtúráknak olyan lazasággal vág neki, mintha egy meditációs kurzusról jönne. Ez alól, a” medve randi” sem volt kivétel.

Ilyenkor nem segít a hullapóz, mert némely mackótestvérek rögvest bekapnak. Elszaladni, fára mászni sem érdemes, mert gyorsabbak. A megoldás, ha előre befújjuk magunkat paprika spray-vel, amitől messze szaladnak a macik.

Ha elfelejtjük? Aztán csak… Elő a Bear Hug vodkával! Finom vörösáfonyával, prémium gabonájával, ötszörös desztillációval, ami nyugtatja idegrendszerünket.

Kerüljük az erdei összecsapást, de semmiképp ne essünk kétségbe!

Mi van a vulkán gyomrában? - Smokehead High Voltage

Mr. Grylls útja most egy vulkán gyomrába vezet..

Te mit tennél, ha a kitörő Vezúvban ébrednél? Egy kisebb-nagyobb pánikroham öntené el agyad, hacsak nem készültél fel a Smokehead High Voltage whiskyvel.

Az Islay-szigetről származó, 58%-os italt hordóerősségben palackozták. Magas minőségű malátawhisky, tengerparti, füstös ízvilággal. Egy desztillált vulkán. Így miért félnél?

Üdv a dzsungelben!

Az elhagyatott patagóniai mangrovemocsarak kihívó vidék egy adrenalin túrához.

A bárpultok őserdejében, az élénk zöld, “mocsaras szellemű” Chartreuse likőr az immunrendszer aktiválója. Egy ősi “bájital”, mert 900 éve a karthauzi szerzetesrend birtokában van, és 130 gyógynövényből áll.

Jégsivatagban - Naga Chilli vodka

Bear pokoli túra-gyűjteményének fagyos állomása: a kietlen Izland.

Vacogó fogaid, remegő tested felforrósíthatod a Naga Chilli vodkával, ami kiugró, 100.000-es értéket kapott a csípősséget mérő Scoville-skálán! A felpaprikázása, annyira durván hathat, hogy inkább vigyél magaddal pár palackot is, hátha meglátogatnád a jégpusztaságot!

A tüzes veszedelem brutális energiával lobbant lángra!

Szöcske, el ne szökkenj!

Ha kiesnél egy repülőből, és remegnél az éhségtől, te ráharapnál egy szöcskére?

Undorítóan hangzik, de egy Grashopper abszinttal ráhangolódhatsz a túlélőkonyhára. Ánizsos illata, 60%-os alkoholtartalma megerősít.

Keserű ízű ébredés

Bear Grylls szerint „néha kell egy nagy pofon, hogy meglásd, mennyit érsz”.

Mit tennél, ha az ejtőernyős ugrás annyira elsodorna, hogy a vadon szívében végeznéd? Ha nincs élelem, akkor még mindig ott a Beluga Hunting Herbal Bitter. Gyantás erdei, sós, kesernyés íze igazi túlélőt farag belőled!

Életmentő italra van szükséged? Keresd fel az iDrinks oldalát minőségi vodkáért! Egy üveg túlélés.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását