2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hol találhatok gluténmentes boltokat Budapesten?

A nyári időszakban sokan készülnek a strandokra, ahol bizony nem minden esetben érhetők el a gluténmentes ételek. De hol lehet ezeket megtalálni?
2019. július 25. csütörtök 10:57 - HírExtra
 

Vannak olyan oldalak (mint például a schaer.com), amelyeken keresztül könnyen megnézheti, hogy hol találhat gluténmentes termékeket áruló boltokat Budapesten. Ám ha éppen nyári utazásra készülődünk, akkor is segíthet a pékség abban, hogy aggódásmentes utazásunk legyen. Sokan éppen munkájukból eredően gondban vannak a gluténmentes ékezésekkel. A pékség weboldalán meg lehet tekinteni, hogy a világon hol lehet olyan szupermarketeket, éttermeket, szállodákat találni, ahol megvásárolhatjuk ezeket a különleges élelmiszereket.

A Schär pékség már évek óta segíti a gluténmentes étkezést. A GlutenfreeRoads alkalmazásnak hála a gluténmentes lelőhelyek nagyon gyorsan megtekinthetők. Az adatbázis egyre nő, hiszen folyamatosan frissítik. Ennek köszönhetően naponta új lelőhelyekre bukkanhatunk. A mentes étkezéseket nem túl egyszerű betartani, ha éppen a világ másik végén vagyunk, most azonban mindez sikerülhet.

Az alkalmazásban mindent megtalálhatunk, amely a gluténmentes étkezésekhez fontos. Ország vagy város alapján is lehet keresgélni a hatalmas adatbázisban. Különleges pizzériák, éttermek és kávézók listáját fogja kidobni a rendszer ahogy beírjuk azt, hogy melyik országban vagy városban keresgélünk elérhetőségeket.

A Schär minden olyan szupermarketet kiajánl, ahol a különleges gluténmentes kekszeket, kenyereket is megvásárolhatjuk. Bizony útközben is szükséges a csipegetés, ha a következő főétkezésig nem akarunk éhen maradni. A gondtalan üdülés kulcsa az, hogy sikerüljön még útközben is megtartani gluténmentes diétánkat.

A Schär Gluten Free felújított alkalmazásnak köszönhetően gyors és akadálymentes a hozzáférés a teljes adatbázishoz. Az alkalmazásban GPS koordinátákat is találhatunk, amely a lelőhelyek megközelítésében nyújt hathatós segítséget. Ennél többet nem is várhatnánk el egy okos alkalmazástól. Így biztosan élvezni fogjuk a nyaralás minden percét, hiszen a diétát tartani fogjuk és nem kell attól tartanunk, hogy a nyaralást betegen töltjük szeretteink vagy barátaink körében. A weboldalon ezen felül számtalan hasznos információt és receptet is találhatunk. Itt tényleg érdemes szétnézni!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását