2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Theta Healing önismereti képzésről

Miben segíthet nekünk a Kiss Henriett által nyújtott Önismereti képzés? Milyen lehetőségeink vannak, ha igazán meg szeretnénk ismerni önmagunkat egy képzett támogató segítségével? Ezt mutatjuk be mai cikkünkben.
2019. július 25. csütörtök 07:59 - HírExtra
 
Miről is szól a program?

A legtöbbünknek, életünk során van olyan pont, amikor úgy érezzük, hogy nincs tovább, változtatni kell az életünkön, mert rossz irányba haladunk. Ez a legtöbb esetben annyit takar, hogy ideje más szemüvegen keresztül nézni az életünket. Ideje megismerni magunkat, a bennünk zajló, sokszor már unalomig ismétlődő folyamatokat, amik felelősek azért, hogy éppen egy helyben toporgunk.

Hogy erre sor kerüljön, érdemes kipróbálni az önismereti programot, amit Kiss Henriett kínál. Ez hatékonyan segít abban, hogy ezeket az összefüggéseket átlássuk, és új, előre törő mintákat alakítsunk ki magunkban.

Erre lehetőségünk nyílik az önfejlesztő intenzív tréning mesterfokon I. és II. önfejlesztő tréning keretein belül. Ezek 3, illetve 6 hónapos programok, amik ezidő alatt segítenek megérteni és elsajátítani az önismeret egy új szintjét.


Mindkettő végén egy oklevéllel is gazdagabbak leszünk, ami bizonyítja, hogy elvégeztük az Önfejlesztő Intenzív Tréning Mesterfokon I., illetve II. Önismeret Képzési programot.

Hogy kiknek érdemes elkezdeni?

Azoknak biztosan, akik egy olyan magaslatot szeretnének elérni az önismeretükben, ahol még hatékonyabban képesek megérteni és megoldást találni az életükben felmerülő aktuális problémákra vagy éppen lehetőségekre.

Akiknek igényük van arra, hogy minőségi életet éljenek a mindennapokban, és ezt úgy szeretnék elérni, hogy fejlesztik magukban azokat a képességeket, amik segítik őket a céljuk elérésében. Ha pedig mindezt megtalálták, akkor képesek magukban és a világban is megteremteni a vágyott harmóniát, biztonságot, egyensúlyt.

A kihívások kedvelőinek, akik szeretnék a saját életüket élni, és ezért nem félnek tenni is. Akik tisztában vannak azzal, hogy ami történik, azt maguknak teremtik meg, és ezért a tapasztalásért nem ijednek meg a kihívásoktól, és képesek felvállalni magukat és az életüket.

Azoknak, akik a fentieket szeretnék a saját életükben is megtapasztalni, vagyis megteremteni. Ez igaz rájuk az élet minden területén, mint például a munkában, párkapcsolatban, egészség terén és persze a hétköznapokban egyaránt.

Akik megértik azt, hogy nem kell mindenre észszerű magyarázatot kapni, azaz a spiritualitás belefér a mindennapi életükbe.

Ha felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, jelentkezzen még ma, és változtassa meg gyökeresen az életét az Önismeret Képzési Program segítségével!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását