2024. március 29. - Auguszta

Legyen egyedi feliratú mezed a Football Fanshop segítségével

Neked melyik a kedvenc mezszámod? A klasszikus tízes, amiben annak idején Puskás Ferenc és Zinedine Zidane is játszott? Esetleg a Cristiano Ronaldo és David Beckham védjegyévé váló hetes az, ami nálad mindent visz?
2019. július 18. csütörtök 18:18 - HírExtra
 
A hagyományos webáruházakban kapható mezek legnagyobb részéhez nem tartozik sem mezszám, sem pedig felirat. Ennek kapcsán könnyen előfordulhat, hogy valakinek hiányérzete támad. Pedig a kedvenc csapatunk mezét akkor fogjuk igazi büszkeséggel viselni, ha nemcsak előlről, hanem a hátán is a szívünkhöz közel álló név szerepel rajta.

Rövid bejegyzésünkben tehát azt mutatjuk meg, ahogyan Te is egyedi feliratú mezre tehetsz szert a Football Fanshop segítségével.

Legyen tényleg egyedi a kedvenc csapatod meze

Mostantól tehát nem kell attól félned, hogy a várva várt futball mezed hátán mindössze egy nagy üresség fog csak díszelegni. Csakis tőled függ majd ugyanis, hogy melyik játékos nevét és mezszámát kéred majd rá.



A fantáziád pedig igazán szárnyra kelhet, mert nem feltétlenül kell ragaszkodni a kedvenc klub sztár játékosainak nevéhez. Azt is kérheted, hogy a Te családneved, vagy épp beceneved kerüljön fel ugyanis a dresszre.

Ugyanúgy nem kell visszafogni magad a számozás terén sem, és nem kell leragadni a hagyományos kettes, négyes vagy tizenegyes változatnál például. Gondolj csak bele, mennyivel vagányabb lesz, ha például a születési évedet megjelenítve mondjuk egy kilencvenes szám lesz a hátadon.

Különleges csapatmez a barátaiddal

Persze arra sincs feltétlenül szükség, hogy valamelyik hazai vagy európai sztárcsapat szerelésében gondolkozz. A barátaiddal közösen alkotott kispályás vagy épp nagypályás focicsapatotok számára is rendelhettek egyedi feliratú és számozott felsőket.

Egy ilyen mezben teljesen más érzés lesz majd kifutni a pályára, és még inkább tudtok majd egymásért hajtani.

Hogyan tudsz egyedi feliratú mezt kérni?

A Football Fanshop segít abban, hogy egyedi dresszre tegyél szert. Mezek és pólók nyomásával egyaránt foglalkoznak, illetve az általad hozott mezekre is szívesen készítenek neked feliratot.

Náluk szintén lehetőség van akár cégek, egyesületek, alapítványok vagy iskolák számára egészen különleges futballmezek és pólók készíttetésére.

Hogyha szeretnétek árajánlatot kérni, akkor írjatok egy emailt az info@football-fanshop.hu címre, vagy tárcsázzátok a +36 30 941-5433, illetve +36 30 967-3150 telefonszámot. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén szívesen fognak segíteni nektek.

Szóval nem érdemes tovább várnod, ahogy azt látod is, a lehetőségeknek csakis a képzeleted szab határt. Egyetlen lépés választ csak el attól, hogy tiéd legyen a legvagányabb mez a környéken.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását