2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ejtették Kevin Spacey egyik zaklatási ügyét

Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon - számolt be róla a BBC News.
2019. július 18. csütörtök 15:39 - HírExtra
 

Az 59 éves filmsztárt korábban többen is megvádolták szexuális zaklatással. Egyik vádlója azt állította, hogy 2016-ban, 18 éves korában Spacey egy massachusettsi bárban próbálta meg leitatni és fogdosta.

Az ügyben bírósági eljárás indult, ám a bíróság szerdán ejtette az ügyet, mert a sértett nem volt hajlandó tanúvallomást tenni egy eltűnt mobiltelefonról, amely Spacey ügyvédje szerint bizonyította volna ügyfele ártatlanságát.

A sértettnek júliusban kellett volna a bíróság előtt megjelennie. A férfi azonban azt állította, hogy elvesztette azt a mobilt, amelyet a kérdéses éjszakán használt a bárban. Spacey ügyvédjei azzal vádolták meg a férfit, hogy letörölte az üzeneteket a telefonjáról. A sértett azonban az amerikai alkotmány ötös kiegészítésére hivatkozva nem volt hajlandó maga ellen vallani. Így a helyi kerületi ügyészég a tanú hiányában szerdán ejtette az ügyet Spacey ellen.

A sértett július elején már bejelentette, hogy nem indít polgári pert a színész ellen.

Spaceyt először egy 26 éves férfi vádolta meg azzal, hogy még 14 éves korában egy házibulin Spacey szexuális kapcsolatba akart vele lépni.

Az Oscar-díjas színész a botrány kirobbanása után bocsánatot kért mindenkitől, akivel szemben esetleg megengedhetetlenül viselkedett, de azt állította, hogy nem emlékszik ezekre az ügyekre.

A vádak miatt a Netflix menesztette a nagy sikerű Kártyavár című sorozatból. A világ minden pénze című thrillerben, amit Ridley Scott rendezett 2017-ben, egy másik színésszel, Christopher Plummerrel forgatták újra a jeleneteit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását