2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Péntektől Váci Vigalom

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi és magyar előadók is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
2019. július 17. szerda 12:10 - HírExtra
 

A vasárnapig tartó rendezvényen többek között olyan ismert művészek és együttesek koncertjeit láthatja a közönség, mint Fenyő Miklós, az AK26, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Kills, a Deák Bill Blues Band, Gubás Gabi, Dolák-Saly Róbert, az Ocho Macho, valamint a nemzetközi hírnevű Nazareth.

Retzler Péter, a Váci Világi Vigalom főszervezője, a fesztivált rendező váci Madách Imre Művelődési Központ igazgatója elmondta: a 27. alkalommal megszervezett összművészeti fesztiválon négy színpadon zajlanak a programok. A programok közül kiemelte, hogy a Nazareth együttes pénteken lép fel a Duna-parti nagyszínpadon, ahol szombaton Fenyő Miklós, vasárnap pedig a Kowalsky meg a Vega produkciója is látható. A Március 15. téren lévő nagyszínpadon pénteken az Ocho Macho, szombaton a Leander Kills, vasárnap a Deák Bill Blues Band lép a közönség elé.

Elmondta: a Pannónia Házban dzsesszudvart alakítottak ki, ahol vasárnap a Rák Béla Combo, majd a Corona, Lachegyi Máté triója, végül pedig a Neumann Balázs Trió lép fel.

Mint kiemelte, mintegy száz programot szerveznek, a könnyűzenei koncertek mellett komolyzenei programokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

Borossa Zsóka, a Váci Világi Vigalom szervezője elmondta: a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal várják, szombaton délután a Március 15. téren Gubás Gabi lép fel, emellett gyermek-udvart is szerveznek, ahol régi játékokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek, vasárnap pedig víziparkkal várják őket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását