2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Wellness hétvége ajánló - Abacus Business & Wellness Hotel****

A tökéletes wellness hétvége vagy hét receptje a következő: jó fekvésű, könnyen megközelíthető szálloda, sok medence, remek környék és jó programok. Ezek mind adottak, sőt még különlegességeket is felvonultat az Abacus Business & Wellness Hotel****.
2019. április 21. vasárnap 11:24 - HírExtra
 
A wellnessezés egyre nagyobb divat és egyre több formában végezhető. A közös bennük, hogy mást csinálni, mint a hétköznapokban, figyelni egymásra és önmagunkra, mindez nyugodt környezetben. Ebben a tevékenységben élen jár az Abacus Business & Wellness Hotel****, és nem véletlen, hogy a Herceghalomban lévő wellness hotel ennyire népszerű. A bevezetőben már említve volt a kiváló fekvése, ez részben köszönhető az ország Budapest központúságának is.

Ugyanis az Abacus Business & Wellness Hotel**** közlekedési szempontból is remek helyen található, mert az M1-es autópályán könnyű megközelítése. A fővárosból indulva, a 26-os kilométernél kell letérni róla. Tömegközlekedéssel is egyszerű az elérése: a Budapest-Tatabánya-Győr vonalon utazva, Herceghalomnál kell leszállni a vonatról. Onnan pár perc gyaloglásra található a nyugalom szigete.

A hétköznapokból történő kilépés itt könnyen megvalósítható, ugyanis a közel 1600 négyzetméteres fürdő és az összes szolgáltatás közös nevezője, hogy a vendég jól érezze magát és kimenjen a mindennapi rohanásból, stresszből. Erre szolgál a sokféle szauna is, ahol mindenki megtalálhatja magának azt, amelyik a legjobb hatással van rá. A szépségkezelések, masszázsok egész sorából lehet válogatni, így a wellnessezésből nem csak szebben, fittebben lehet távozni, hanem fiatalabban és megszépülve is.

A hétvégi vagy egész hetet igénybe vevő lazításnál nagyon nem mindegy, hogy milyen környezetben történik a pihenés, a környezetet ezúttal nem csak a szobákra, a medencék kialakításra értjük, hanem a szálloda tágabb környékére is. Hogy ott milyen izgalmas dolgokat lehet csinálni, mikor nincs fürdőzés és lazítás.

A herceghalmi fekvéssel szerencsés az Abacus Business & Wellness Hotel****, mert közel található hozzá az etyeki borvidék, az ott lévő Korda filmstúdió, a kisvasút, a Pancho Aréna, az alcsútdobozi arborétum vagy a kalandpark, hogy csak a legizgalmasabb, legismertebb helyeket említsük. Izgalom, adrenalin vonalán haladva elérhetők az Abacus Business & Wellness Hotel**** szervezésében terepjárós túra, amit a környéken tartanak. De aki ezt még jobban szeretné kimaxolni, annak csak 4,8 kilométert kell megtennie.

Ekkora távolságra található a közeli vezetéstechnikai központ, amelyek szerepét a hazai közlekedés biztonsági szakemberek és a rendőrség koránt sem hangsúlyozza annyira, mint kellene. Ugyanis az itt elsajátítható képzés a megoldás arra, amit a rendőrség próbál az egyre erősebb radarozással, fenyegetésekkel és az autósok folyamatos hibáztatásával ”megoldani”. Mivel a sok éve használt módszereiknek nem látható az eredménye, mert a halálos balesetek sajnos növekednek. Ezért érdemes lenne máshogy megközelíteni a területet, mert ez így nem működik.

Ez a megközelítés az, hogy az autóvezetőket tudatosabbá kell tenni a képzés és a gyakorlás által. Ha a sofőrök tudják, hogy mit kell tenni akkor ha megcsúszik az autó, ki tudják védeni a veszélyes helyzeteket, akkor fog csökkenni a balesetek száma. Ezekben a helyzetekben tud segíteni az Abacus Business & Wellness Hotel**** közelében lévő vezetéstechnikai központ is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását