2024. március 29. - Auguszta

A bőr szépségének megőrzése a kollagén segítségével

A kollagén egy természetes fehérje, amely biztosítja a szövetek és a szervek rugalmasságát. Ebből az anyagból épül fel testünk 75%-a, a testünkben pedig sejtjeink kb. 30%-a kollagénből áll.
2019. március 27. szerda 10:26 - HírExtra
 
Sajnos ahogyan az évek telnek, szervezetünk kollagén termelése fokozatosan lassul. Ez 20 éves korunk körül kezdődik el, 60-70 éves korunkra pedig szinte teljesen leáll. A Gal kollagén tartalmú termékeivel azonban bárki megőrizheti bőrének friss üdeségét, és lelassíthatja az öregedést.

Hogyan szedjük?

Legyen szó akár a sertés-, akár a Gal marhakollagén peptidről, az adagolás egyszerű: napi 10 g pontosan elegendő kollagént tartalmaz testünk számára. Alapvetően mindkét termék íztelen és szagtalan, így akár a reggeli rutinunk szerves részévé is válhat, a reggeli müzlinkben például észre sem fogjuk venni. Persze akár a reggeli kakaónkba, kávénkba vagy turmixunkba is belekerülhet. A lényeg itt is, mint minden étrendkiegészítő terméknél a mértékletesség. Nagyobb kárt okoz, mint segít, ha napi 10 grammnál többet fogyasztunk belőle.

Ez igaz a halkollagén peptidre is. Ezt a terméket azoknak ajánljuk, akik autoimmun diétát tartanak, és tartózkodnak az emlős állatoktól származó élelmiszerektől, mivel Neu5Gc-mentes. Sok japán és francia humán klinika vizsgálata alapján biztosan kijelenthetjük, hogy már 2,5–5  g Naticol® bevitele elég lehet, mi mégis az 5-10 grammot ajánljuk. Ennek a terméknek teljesen semleges az íze, így akár tejbe vagy kókusztejbe téve is fogyasztható.

+1 jó tanács a természetesség híveinek

Aki nem csupán a csodálatos étrendkiegészítők egyikével szeretné támogatni szervezetét, hogy az minél tovább termelje a kollagént, azoknak van egy jó ötletünk. A természetben is rengeteg C-vitamin tartalmú gyümölcs és zöldség található meg, eme vitamin megfelelő mennyiségű bevitelével pedig segíthetjük szervezetünket a kollagén termelésben.

Ha kollagén tartalmú étrendkiegészítőkkel dobnád fel a napi rutinodat, keresd bátran a Napibio webáruházat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását