2024. március 29. - Auguszta

Hol tartsunk szülinapot gyerekeknek?

Akinek gyermeke van tudja, hogy közel sem olyan egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt egy fergeteges szülinapi bulihoz. Budapesten még könnyebb helyzetben vannak a szülők, de áttekintjük a vonzáskörzetében található lehetőségeket is.
2019. március 20. szerda 17:20 - HírExtra
 A születésnap minden gyermek életében fontos állomás, hiszen idősebbek, talán komolyabbak is lettek egy kicsit. Az első az egyik legemlékezetesebb a szülők számára, hiszen látható jele van annak, hogy nő a csemetéjük. Persze idővel egyre gyakoribbá válnak a szülinapi bulik, mivel közösségbe kerülve óhatatlanul is idomulnak egymáshoz és némi versengés is kialakulhat, hogy kinek és hol rendeznek születésnapi bulit. Ehhez lehet csatlakozni vagy kimaradni belőle, egy biztos, a gyerekek imádják ha szülinapjuk van.

A gyerekek szülinapi bulijának milyenségét nagyban befolyásolja a gyermek érdeklődési köre, a helyszíntől való távolság és a szülők pénztárcája. Talán ennek köszönhető, hogy 10 éves korig még kicsit egyszerűbbek a választási lehetőségek, vagyis a játszóház a tuti befutó. 10 éves kor felett pedig jellemzőbb helyszínek a szabadulószobák, illetve a gokart pályák, sőt, akár a kalandparkok is.

Helyszínek, amik szóba jöhetnek

Az első, hogyha otthon tartanánk a bulit, akkor szóba jöhet a pizsamaparti, de ha segítség kell, nincs más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot a Luxury Event csapatával, akik igény esetén felfújható óriási játékot, vendégművészeket, pl. bohócot, bűvészt biztosítanak számunkra.

A kisebbeknek óriási élmény lehet a Fusion Élmény és Rendezvényközpont, ahol korosztálytól függően tematikus szoba várja a gyerekeket. Kifulladásig használhatják a trambulinokat, légvárakat, szivacslabdás ágyúkat, labirintusokat. Az egészen piciket pedig a biztonságos babasarok várja egy kis mókára. A szülinapra az elkülönített teremben, akár a kedvenc mesehősök is betoppanhatnak, ha úgy hozza a sors.



Ha inkább szabadtéren tartanánk a bulit, akkor nagyszerű helyszín lehet a Nádas Pihenőpark, ahol a gyerekek előszeretettel próbálják ki magukat a helyi kalandparkban és kötélpályákon. Sőt, pancsolási lehetőség is adott a tóban, nem beszélve a különböző csúszdákról és légvárakról.

Kicsit nagyobbaknak biztosíthat különleges szülinapi élményt a Roham Budapest Rendezvényhajón, mivel egy dunai városnézés keretében tarthatják meg a születésnapi bulit.

Az idősebb korosztály számára nagy kedvenc lehet a Trap Factory a számos szabadulószobájával. Általában 4-6 fős csapatokkal indulhatnak a résztvevők a szobákban lévő feladatok megoldására, sőt, ha nagyobb a társaság, akár a verseny sem kizárt. Ez az a légkör, ami remek csapatépítés is egyszerre, hiszen a hangulat magával ragadja az ünneplőket, így pedig könnyen elfelejthetik, hogy végül is ez mégiscsak egy szülinapi buli.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását