2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Jobbik gratulál az újabb magyar nemzetközi sikerhez

A világ 2057. leggazdagabb emberévé lépett elő Mészáros (Pénztáros) Lőrinc, Orbán Viktor miniszterelnök "mindenhez is" értő, szupertehetséges strómanja - írja a Jobbik.
2019. március 6. szerda 11:33 - HírExtra
 
. A Jobbik közleményben gratulált  "a nemzetközi sikerhez, hogy pusztán hazai és uniós közpénzekből sikerült felküzdenie magát a Forbes Magazin világ leggazdagabb milliárdosait rangsoroló listájára."

A párt reméli, hogy "jövőre már saját névvel vállalja a kormányfő az előkelő helyezést az univerzum leggazdagabbjai között, a harmadik világbeli diktátorokhoz hasonlóan."

Az MSZP  közleményében így ír: "az egykori fideszes polgármester, Mészáros Lőrinc a világ 2057. leggazdagabb embere lett. Talán nem volt olyan nehéz dolga, hiszen az Európai Unió harmadik legkorruptabb kormányától, az Orbán-kormánytól nyert el csak tavaly 265 milliárdnyi közbeszerzést" 

Az MSZP bízik benne, hogy Orbán vagyonkezelője nemcsak a gazdagok nemzetközi listájára, hanem az INTERPOL körözési listájára is felkerül majd.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását